ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Υπ. Υγείας & 2η ΥΠΕ δεσμεύονται να λύσουν τα «αγκάθια» της Ενδοκρινολογικής του Αγ. Παντελεήμωνα

Να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της Ενδοκρινολογικής Κλινικής, δεσμεύεται η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του Γ.Ν.Ν.Π «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ».

Υπ. Υγείας & 2η ΥΠΕ δεσμεύονται να λύσουν τα «αγκάθια» της Ενδοκρινολογικής του Αγ. Παντελεήμωνα

Ειδικότερα, αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με το θέμα λειτουργίας της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν.Π «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. « Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ αναφέρει τα εξής την Πέμπτη:

1. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάταξης ιατρού Ενδοκρινολόγου από το αρμόδιο Συμβούλιο του Νοσοκομείου και βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης.

2. Έχει αποσταλεί αίτημα έγκρισης προκήρυξης θέσεως Επιμ. Α΄ ή Διευθυντή Ενδοκρινολογίας προς το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό της θέσης του Δ/ντή της Ενδοκρινολογικής Κλινικής, λόγω συνταξιοδότησής του στις 31.12.2016 .

3. Τέλος, υπάρχει ήδη θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους συναδέλφους Ιατρούς Ενδοκρινολόγους της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου και 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, για απόσπαση στη θέση Δ/ντή της Ενδοκρινολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ν.Π «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ».