ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Πολάκης: Ημέρα και όχι στα μουλωχτά οι επισκέψεις μας στο ΕΣΥ, σε αντίθεση με την Ν.Δ.

Οι επισκέψεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε νοσοκομεία της χώρας, έγιναν προγραμματισμένες, κατά την διάρκεια της ημέρας και όχι νύχτα και στα μουλωχτά. Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του υπουργείου Υγείας, με αφορμή δήλωση της Ν.Δημοκρατίας, για το εάν τολμά να επισκεφθεί ο κ. Πολάκης το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την Δευτέρα το βράδυ.

Πολάκης: Ημέρα και όχι στα μουλωχτά οι επισκέψεις μας στο ΕΣΥ, σε αντίθεση με την Ν.Δ.

Ως μέγιστο πολιτικό θράσος και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφέρεται σε ύβρεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και συνεχίζεται: «Ανακοίνωση ενός κόμματος, οι βουλευτές του οποίου, τόσο παλαιότερα όσο και λίαν προσφάτως, εντάσσουν στον πολιτικό τους λόγο και μάλιστα εντός του κοινοβουλίου, λέξεις και εκφράσεις όπως «θα σε εκτελέσω, μαυρογιαλούρος, απατεώνας, παλιογαϊδούρι, θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια» κ.λπ.

Η καλύτερη απάντηση για το αν τολμάει ο αναπληρωτής υπουργός να επισκεφθεί τα νοσοκομεία και άλλες δομές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, είναι η παράθεση της λίστας με τις έως τώρα επισκέψεις του:

- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας
- Εγκαίνια νέου Σταθμού ΕΚΑΒ στην Κοζάνη
- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης
- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας
- Επίσκεψη στα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου
- Εγκαίνια Γενικού Νοσοκομείου Θήρας
- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός
- Παράδοση νέων ασθενοφόρων στο Σταθμό ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα
- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας
- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας
- Εγκαίνια Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας
- Εγκαίνια Βάσης Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο
- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς
- Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΚΑΤ
- Επίσκεψη στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παραπάνω επισκέψεων ήταν προγραμματισμένες αρκετές ημέρες πριν και δεν έγιναν νύχτα και «στα μουλωχτά».

Συστήνεται λοιπόν στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αρκεστεί στις πρωινές «εφόδους» για καφέ στα γνωστά στέκια νεοφιλελεύθερων του Κολωνακίου και ας αφήσει τη διαχείριση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, σε ανθρώπους που έχουν αφενός τη βούληση και αφετέρου την ικανότητα να το στηρίξουν στα πόδια του, μετά την καταστρεπτική πενταετία διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε ακόμη:

Πολάκης & Μητσοτάκης έβγαλαν μαχαίρια, με αφορμή την επίσκεψη του δεύτερου στον Ευαγγελισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ