ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Άδωνις για Πολάκη: Εκβιαστικού χαρακτήρα οι δηλώσεις του

Άδωνις για Πολάκη: Εκβιαστικού χαρακτήρα οι δηλώσεις του

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη με αφορμή τα πεπραγμένα του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Υπουργείο Υγείας και τις αιχμές του αναπληρωτή υπουργού εναντίον του περί «κακοδιαχείρισης».

Ο κ. Γεωργιάδης απαντάει στον Παύλο Πολάκη μέσω της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε χθες στη Βουλή προν τον υπουργό Υγείας αναφορικά με τις καταγγελίες Πολάκη περί «πειραγμένων» τιμών ορισμένων φαρμάκων την εποχή πριν από τον Ιανουάριο του 2015 επί θητείας του ίδιου στο Υπουργείο Υγείας.

«Πρόκειται για σενάριο εκβιαστικού χαρακτήρα προκειμένου ο κ. Πολάκης να κρύψει το δυσώδες τέρας της αριστερής υποκρισίας και τον υπολειμματικό ρόλο της ηγεσίας του Υπουργείου ως προς την προστασία της δημόσιας υγείας», καταγγέλλει ο κ. Γεωργιάδης μετά τις νέες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη με τις οποίες τον προκάλεσε να «τα πούνε... στη Βουλή».

Μέσω της επίκαιρης ερώτησης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καλεί τον Ανδρέα Ξανθό να πάρει θέση ως προς το εάν υπάρχουν τεκμήρια που πιστοποιούν την ορθότητα των λεγομένων του πολιτικού του υφισταμένου και προκαταλαμβάνοντας την όποια αντίδραση τον προκαλεί εάν ισχυριστεί πως υπάρχουν να τα καταθέσει εγγράφως στη Βουλή, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι τα έχει καταθέσει προς διερεύνηση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

«Πρόκειται για μία πολιτική ανήθικου εμπαιγμού, προσφιλούς κατά τα άλλα στον ίδιο (σ.σ. Π. Πολάκη), διά της ατέρμονης επίκλησης αόριστων επιχειρημάτων για άκρως σοβαρά ζητήματα όπως η διακίνηση μαύρου χρήματος, η ευνοϊκή μεταχείριση συγκεκριμένων φαρμακοβιομηχανιών, αλλά και η εσκεμμένη αλλοίωση των τιμών ορισμένων φαρμάκων, την ορθότητα των οποίων θα εξετάσει σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό