ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Δημιουργώντας τους στόχους του 2015: Ένα χρήσιμο σεμινάριο Life Coaching

Το 2015 είναι πλέον στη ζωή μας «κουβαλώντας» μαζί του όλα μας τα όνειρα και τις ελπίδες για ένα ευτυχισμένο νέο έτος. Μία πολύ συνηθισμένη διαδικασία στο άνοιγμα μίας καινούριας χρονιάς είναι η ανασκόπηση του χρόνου που πέρασε καθώς και η δημιουργία νέων προσωπικών και επαγγελματικών σχεδίων. 

Δημιουργώντας τους στόχους του 2015: Ένα χρήσιμο σεμινάριο Life Coaching

Να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας, να χάσουμε τα περιττά μας κιλά, να βελτιώσουμε τη σχέση με το σύντροφό μας, να ψάξουμε για μια νέα δουλειά, να ξεκινήσουμε τη δική μας επιχείρηση... Οι αποφάσεις όμως εύκολα παίρνονται αλλά δύσκολα τηρούνται, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε στο τέλος του χρόνου να είμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο και να μην έχουμε αλλάξει απολύτως τίποτα από αυτά που θα θέλαμε.

Σύμφωνα με έρευνες μόνο το 38% από εμάς εκπληρώνει τους στόχους που θέτει στις αρχές της χρονιάς . Διερωτάται κανείς γιατί είναι τόσο δύσκολο να αδυνατίσουμε, να σταματήσουμε το κάπνισμα ή το αλκοόλ; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να διώξουμε από της ζωή μας σχέσεις και ανθρώπους που μας ταλαιπωρούν; Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να ξεκινήσουμε μια νέα εργασία ή να κάνουμε μια νέα αρχή είτε στα προσωπικά μας είτε στα επαγγελματικά μας;

Aυτά και άλλα πολλά συζητάμε την Κυριακή 18/1/2015, 5-8.30 μμ στο βιωματικό σεμινάριο που διοργανώνει η κοινωνιολόγος κυρία Δώρα Φούντα στο χώρο της στο Μαρούσι. Στη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου μαθαίνουμε πως να θέτουμε στόχους και πώς να τους πετυχαίνουμε, αντιμετωπίζοντας όλα τα εμπόδια και τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στην πορεία προς την κατάκτησή τους. Το αποτέλεσμα; πετάμε από τους ώμους μας ότι μας κρατάει πίσω, κρατάμε ότι μας δυναμώνει και καταστρώνουμε το πλάνο που θα ακολουθήσουμε το 2015 για να δημιουργήσουμε την επαγγελματική και προσωπική ζωή που θέλουμε και μας αξίζει!

Εισηγήτρια : Δώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος, Life & Career Coach

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαραίτητη η προκράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 210 6141378 & 6973747236.

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ www.fountacoach.com, www.facebook.com/dfounta

dvra foynta 1

Διαβάστε ακόμη:

10 απόλυτα βήματα ψυχικής & σωματικής αντιγήρανσης

Μάθετε να τιθασσεύετε το στρες σας και κάντε το ... συνεργάτη σας

Το άγχος και το στρες και πώς θα το τιθασσεύσουμε: ένα χρήσιμο σεμινάριο