ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

«Ανασυνταχθείτε» ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε

«Ανασυνταχθείτε» ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε
Ένα ενδιαφέρον δίωρο σεμινάριο προσωπικής  και επαγγελματικής ανάκαμψη, με τίτλο: «Ανασυνταχθείτε»  πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου, Πεντζερίδου 3.
Ένα ενδιαφέρον δίωρο σεμινάριο προσωπικής  και επαγγελματικής ανάκαμψης, με ελεύθερη είσοδο πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου, Πεντζερίδου 3.

 

Το σεμινάριο – με τίτλο: «Κάτι συμβαίνει στα βόρεια!!!  «ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ» The Rebounding» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου και τη συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας The Rebounders.

 

Το σεμινάριο πραγματοποιεί η διακεκριμένη Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού,Career Coach και Συγγραφέα, Βαρβάρα Ασημακοπούλου – Παπαβασιλείου.

 

Το πρωτότυπο αυτό σεμινάριο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με καινοτομία και θετικότητα τις προκλήσεις του σήμερα και να επανακτήσετε τον έλεγχο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Δηλώστε τη συμμετοχής σας  στο 2132030614, 2108764831 ή στο e-mail ba@hre.gr

 

 

­­


 

Links

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen