ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Γνωρίστε την "Συναισθηματική Διαλεκτική" για παιδιά

Ξέρει ένας δράκος να εκφράζει τα συναισθήματά του; Τσακώνονται τα παιχνίδια μεταξύ τους; Μπορείς άραγε να δεις τον εαυτό σου μέσα στον μαγικό καθρέφτη της Χιονάτης; Έχεις την όρεξη να μεταμορφωθείς στον αγαπημένο σου ήρωα/ηρωίδα και να δώσεις λύση στα προβλήματα παραμυθένιων κόσμων;

Γνωρίστε την "Συναισθηματική Διαλεκτική" για παιδιά

Αυτά και ακόμα περισσότερα σε περιμένουν αν είσαι από 5 έως 11 ετών και σου αρέσουν η περιπέτεια και το παιχνίδι.

Με τη βοήθεια του ηθοποιού Στέλιου Καλαθά, του παιδοψυχολόγου, εκπαιδευτικού και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Γιώργου Μπουμπούση και της Ντιάνας Καβέτσου, ηθοποιού και δημιουργού της ομάδας «ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ», ξεκινά ένα ταξίδι όπου η ψυχολογία, το θεατρικό παιχνίδι και το κουκλοθέατρο ενώνουν τις δυνάμεις τους. Προορισμός μας η ενίσχυση εκείνων των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς του παιδιού που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του, τις θετικές σχέσεις με τους άλλους και την πρόληψη-αντιμετώπιση των δυσάρεστων καταστάσεων στο σπίτι και το σχολείο.

Στο τέλος κάθε συνάντησης οι γονείς που το επιθυμούν θα μπορούν να συζητούν συμβουλευτικά με τον κ. Μπουμπούση για θέματα που τους προβληματίζουν σχετικά με τα παιδιά τους.

Συνάντηση γνωριμίας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 το πρωί στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης «+αίσθημα», Αθηνάς 30, Μοναστηράκι.

Η συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας/κρατήσεων 6946 105520

10966791 355889227948754 777233662 n

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η τέχνη στηρίζει τους "δύσκολους" μαθητές

Οι αντιξοότητες στην παιδική ηλικία οδηγούν σε πρόωρη γήρανση

Μανιοκατάθλιψη: Γιατί είναι τόσο δύσκολη η σωστή διάγνωση

Πως η Δραματοθεραπεία θεραπεύει το σώμα και την ψυχή