ΥΓΕΙΑ Α-Ω

Καινοτόμο πρόγραμμα για ασθενείς με ρευματικές παθήσεις από την UCB

Καινοτόμο πρόγραμμα για ασθενείς με ρευματικές παθήσεις από την UCB

Το πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών Drug Refill, με στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς στην Ελλάδα που πάσχουν από ρευματικές παθήσεις προκειμένου να ακολουθήσουν σωστά την αγωγή τους, ανέπτυξε πρόσφατα η φαρμακευτική εταιρεία UCB εστιάζοντας σε πρωτοποριακές δράσεις που θέτουν τον ασθενή στο επίκεντρο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της UCB συμβάλει στη διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών στη βιολογική θεραπεία, καθώς προβλέπει τη διεκπεραίωση όλης της απαραίτητης διαδικασίας για την παράδοση του σκευάσματος στην οικία του ασθενή από εξουσιοδοτημένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 2-4 ημερών, ενώ η ποιότητα της διαδικασίας και η διατήρηση των κατάλληλων συνθηκών διακίνησης του φαρμάκου εξασφαλίζονται μέσω τυποποιημένων διαδικασιών, πιστοποιημένων με ISO.

Σε χρόνιες παθήσεις όπως είναι οι ρευματικές παθήσεις, που συνεπάγονται σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής του πάσχοντος, αλλά και σημαντικό κοινωνικό κόστος, η συμμόρφωση των ασθενών στη θεραπεία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή έκβασή της. Ιδιαίτερα στις τρέχουσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες αυτό καθίσταται συχνά δύσκολο, πολύ περισσότερο δε για ασθενείς που ζουν εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων.
Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Drug Refill της UCB από τον θεράποντα ιατρό τους και η εισαγωγή τους σε αυτό προϋποθέτει την έγγραφη συναίνεσή τους.

Σχετικά με την UCB

H UCB με έδρα τις Βρυξέλλες, Βέλγιο (www.ucb.com) είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία εστιασμένη στην ανακάλυψη και ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων και λύσεων για να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων που ζουν με σοβαρές παθήσεις του ανοσοποιητικού και του κεντρικού νευρικού συστήματος. Με περισσότερους από 8.500 υπαλλήλους σε περίπου 40 χώρες, τα έσοδα της εταιρείας έφθασαν το 2013 τα 3,4 δις Ευρώ. Η μετοχή της UCB διαπραγματεύεται στο Euronext Brussels.

usb1

 

BEST OF NETWORK

Οριστικό: Νέα παράταση του lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του

Βεβαιώσεις μετακίνησης: Τι ισχύει για τα έγγραφα μετά την παράταση του lockdown

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτό σκότωσε τον «Θεό» - Ζήτησε να μην πάει φυλακή ο γιατρός του

Έξαλλος ο Ερντογάν με τον Τραμπ! Πόλεμος Τσαβούσογλου - Πομπέο στο ΝΑΤΟ για την Ελλάδα

Συγκλονίζει εθελοντής του εμβολίου των Pfizer και Biontech

Κρούσματα σήμερα: Νέα εκτόξευση - «Πνίγονται» ξανά με 538 η Θεσσαλονίκη και 413 η Αττική

Πόσα χρήματα ζητά ως αποζημίωση ο Γιάννης Λαγός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μετά τη Μέρκελ και ο Τραμπ! Νέο «ράπισμα» σε Ερντογάν - Στην απομόνωση ο Σουλτάνος

Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη σε σεξουαλικό κορονοπάρτι

Eπίδομα θέρμανσης 2020: Ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Καιρός Χριστούγεννα: Η εκτίμηση του Αρναούτογλου για κρύο και χιόνια...

Αποκάλυψη τώρα: Αυτός είναι ο Αντώνης του «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από 'δω»