ΥΓΕΙΑ

Ρουά ματ στους κάλους με τα νέα Επιθέματα της Hansaplast

Οι κάλοι στα πόδια δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία άμυνα του οργανισμού στις εξωτερικές επιρροές.

Ρουά ματ στους κάλους με τα νέα Επιθέματα της Hansaplast

Ο σχηματισμός τους στα πόδια ξεκινά από ένα εξωτερικό στρώμα σκληρού δέρματος, ως αποτέλεσμα της έκθεσης της επιδερμίδας σε μόνιμη πίεση και συνεχή τριβή.

Εάν η πίεση παραμένει εστιασμένα σε ένα συγκεκριμένο σημείο, το σκληρό δέρμα μπορεί να σχηματίσει κάλο με σκληρό πυρήνα που φτάνει σε βαθύτερες, πιο ευαίσθητες δομές του δέρματος και έτσι προκαλεί πόνο, ιδιαίτερα κατά την ορθοστασία και τη βάδιση.

Κυρίως εμφανίζονται στην κορυφή των δακτύλων και στο εξωτερικό του μικρού δακτύλου άκρου, δηλαδή περιοχές όπου η πίεση είναι μεγαλύτερη από τα παπούτσια.

Κάλοι, όμως, μπορούν επίσης να εμφανιστούν στα πέλματα των ποδιών αλλά και ανάμεσα στα δάχτυλα, όπως οι λεγόμενοι μαλακοί κάλοι.

Ιδανική λύση για την αντιμετώπισή τους είναι Hansaplast Επιθέματα για κάλους.

hs41

Τα Hansaplast Επιθέματα για κάλους ανακουφίζουν άμεσα από τον πόνο που προέρχεται από την πίεση των παπουτσιών και επιπλέον βοηθούν στην αφαίρεση των κάλων.

Ο μαλακός ενσωματωμένος δακτύλιος από αφρώδες υλικό προστατεύει σαν μαξιλάρι την περιοχή του κάλου, ενώ παράλληλα το σαλυκιλικό οξύ την μαλακώνει για καλύτερη αφαίρεση του κάλου.

hs42

Συγκεκριμένα, ενεργεί χαλαρώνοντας τη δομή μεταξύ των κυττάρων που συγκρατούν τα κύτταρα του κάλου.

hs43

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ενυδάτωσης, η οποία διογκώνει και μαλακώνει τον κάλο διευκολύνοντας την αφαίρεσή του.

hs44

Πριν χρησιμοποιήσετε τα Hansaplast Επιθέματα για κάλους, καθαρίστε και στεγνώστε καλά την περιοχή που έχει το πρόβλημα. Εφαρμόστε το επίθεμα τοποθετώντας το κέντρο του δακτυλίου από αφρώδες υλικό ακριβώς επάνω στον κάλο.

Αντικαταστήστε το επίθεμα μετά από 2 ημέρες. Μετά από 4 ημέρες, αφαιρέστε τον κάλο που έχει πλέον μαλακώσει κάνοντας ποδόλουτρο με άλατα ή σαπούνι. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί, εάν χρειάζεται.

Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast.

logo final new