ΥΓΕΙΑ

Πώς τα επιθέματα Hansaplast προσφέρουν extra προστασία σε περίπτωση μικροτραυματισμών

Καθημερινά, η ζωή μας είναι γεμάτη στιγμές. Στιγμές που χαιρόμαστε, στιγμές που απολαμβάνουμε παρέα με τους ανθρώπους μας, στιγμές που ανακαλύπτουμε καινούργιες δραστηριότητες, στιγμές δηλαδή, που ζούμε.

Πώς τα επιθέματα Hansaplast προσφέρουν extra προστασία σε περίπτωση μικροτραυματισμών

Αυτές οι στιγμές μπορεί να περιλαμβάνουν από μία καλοκαιρινή βόλτα στην εξοχή ή τη φροντίδα του κήπου μας, μέχρι την προετοιμασία ενός γεύματος για τους αγαπημένους μας. Τι γίνεται όμως, όταν ένας μικροτραυματισμός, βάλει «σε παύση» έστω και μία από αυτές τις στιγμές;

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας ανενόχλητοι, ακόμα και μετά από οποιονδήποτε μικροτραυματισμό, και μάλιστα, με μια απλή κίνηση! Διότι χάρη στη Hansaplast, έχουμε την ευκαιρία να συνεχίζουμε να ζούμε, δηλαδή να απολαμβάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί.

Την επόμενη φορά λοιπόν, που ένα απρόοπτο θα διακόψει έστω και μία από τις στιγμές της καθημερινότητάς μας, το μόνο που χρειάζεται, είναι να θυμηθούμε πως τα επιθέματα της Hansaplast -που δεν λείπουν από κανένα σπίτι- μας καλύπτουν, προσφέροντάς μας την (extra) προστασία που χρειαζόμαστε.

Οι «σύμμαχοι» για τη σωστή φροντίδα των πληγών μας

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Αν υπάρχει ένα «μυστικό» που υπόσχεται να μας δίνει καθημερινά κίνητρο να συνεχίζουμε, ακόμη και μετά από κάθε… άτυχη στιγμή, αυτό δεν είναι άλλο από την αυτοφροντίδα του εαυτού μας. Διότι όταν μας φροντίζουμε, κάνουμε μια σημαντική πράξη για εμάς και την υγεία μας, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική. Και επειδή όταν μιλάμε για αυτοφροντίδα, η περιποίηση της επιδερμίδας μας πρωταγωνιστεί, ήρθε η ώρα να βάλουμε στη συζήτηση τα επιθέματα υψηλών προδιαγραφών της Hansaplast, τα οποία καλύπτουν κάθε μας ανάγκη. Πώς το καταφέρνουν; Όντας τα μοναδικά επιθέματα που παρέχουν ασπίδα προστασίας κατά των βακτηρίων, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φραγμό που εμποδίζει το 99% αυτών να έρθουν σε επαφή με την πληγή. Έτσι, κρατούν την πληγή καθαρή και μειώνουν τον κίνδυνο ενδεχόμενης μόλυνσης.

Κι αν μέχρι τώρα, πιστεύαμε πως ένα απλό χτύπημα ή γδάρσιμο είναι ικανό να βάλει «σε παύση» τις στιγμές μας, ας γράψουμε λάθος. Διότι μπορούμε να έχουμε πάντα και παντού τον «σύμμαχό» μας, ο οποίος γνωρίζει πώς να προστατεύσει το δέρμα μας σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για τα επιθέματα Hansaplast Universal, τα οποία είναι δίπλα μας για να μας εξασφαλίσουν την κάλυψη και την προστασία σε κάθε τραυματισμό. Φτιαγμένα από αεροδιαπερατό υλικό και ανθεκτικά στο νερό, δίνουν τη δυνατότητα στη γάζα να μην κολλάει στην πληγή, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από δυνατή επικόλληση που εξασφαλίζει σταθερότητα.

hansaplast-nero.png

Εάν από την άλλη, αναζητάμε προστασία που να προσαρμόζεται εύκολα πάνω στο σώμα και τις πληγές μας, χωρίς να διακόπτουμε ούτε τις πιο απαιτητικές δραστηριότητές μας, ιδού η λύση: Τα Hasaplast Elastic, τα οποία είναι ιδιαίτερα ελαστικά και τεντώνονται, έτσι ώστε να ακολουθούν τις κινήσεις του δέρματος μας, όποιες κι αν είναι αυτές. Και το καλύτερο, είναι πως η απώλεια του λάτεξ από τα υλικά αυτών των επιθεμάτων, μειώνει τον κίνδυνο αλλεργιών, όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα.

hansaplast-nero2.png

Καλά μέχρι εδώ. Τι γίνεται όμως, όταν το σημείο πάνω στο οποίο έχουμε τοποθετήσει το επίθεμα, αναγκαστικά έρχεται σε επαφή με το νερό, είτε πρόκειται για ένα απλό ντους, είτε για την ώρα της κολύμβησης ή απλώς για το καθημερινό πλύσιμο των πιάτων; Δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και η Hansaplast είναι εδώ για να μας «λύσει τα χέρια», χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουμε κάθε λίγο το επίθεμα στην πληγή μας. Και αυτό, διότι τα επιθέματα Hansaplast Aqua Protect είναι 100% αδιάβροχα και ιδανικά για χρήση στο νερό, ενώ δεν αφήνουν το νερό να παγιδευτεί γύρω από την πληγή.

hansaplast-nero3.png

Ανακεφαλαιώνοντας, η φροντίδα του σώματός μας και πόσο μάλλον των πληγών μας είναι άκρως σημαντική. Γι’ αυτό και η Hansaplast, μας καλύπτει με κλασικά και αγαπημένα επιθέματα που δεν πρέπει να απουσιάζουν από κανένα σπίτι, δίνοντας μας τη δυνατότητα να κλείσουμε όσο πιο ομαλά γίνεται τις πληγές μας. Και κάπως έτσι, όχι μόνο οι μικροτραυματισμοί δεν θα είναι σε θέση να βάλουν «σε παύση» την καθημερινή μας ρουτίνα, αλλά συγχρόνως θα αντικρίζουμε πολύ γρήγορα στον καθρέφτη μας, την εικόνα μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας.