ΥΓΕΙΑ

Σκασμένες φτέρνες: Αντιμετωπίστε τις άμεσα και αποκτήστε βελούδινα πόδια

Οι σκασμένες φτέρνες είναι το αποτέλεσμα της ξηροδερμίας των ποδιών λόγω έλλειψης υγρασίας.

Σκασμένες φτέρνες: Αντιμετωπίστε τις άμεσα και αποκτήστε βελούδινα πόδια

Πρόκειται για ένα συνηθισμένο πρόβλημα, που επιδεινώνεται με τη μείωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας (συνήθως με την ηλικία).

Πέρα από την αντιαισθητική όψη που έχουν τα πόδια με σκασμένες φτέρνες, αν το πρόβλημα παραμεληθεί, μπορεί οι σχισμές ή τα σκασίματα να γίνουν πολύ βαθιά με αποτέλεσμα να πονάτε, ειδικά όταν στέκεστε όρθιοι.

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να έχουν από φυσικού τους ξηρή επιδερμίδα, η οποία προδιαθέτει για σκασίματα.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται από μηχανικούς παράγοντες που αυξάνουν την πίεση στην εν λόγω περιοχή (π.χ. περπάτημα, παρατεταμένη ορθοστασία, ανοιχτά παπούτσια).

HS11

Καταπολεμήστε την ξηροδερμία που επιμένει και εξελίσσεται σε σκληρύνσεις ή σε σκασμένες φτέρνες με πιο εξειδικευμένες κρέμες εντατικής φροντίδας, όπως η HansaplastAnti-Callus Κρέμα Εντατικής Φροντίδας με 20%UREA με δράση κατά των σκληρύνσεων

HS12

και η αλοιφή Repair&Care για σκασμένες φτέρνες ή ακόμη και φτέρνες που αιμορραγούν.

HS13

To Hansaplast AntiCallus 2 σε 1 Peeling συνδυάζει τη δράση κατά των σκληρύνσεων με την περιποίηση, καθώς λειτουργεί σε δύο φάσεις, χαρίζοντας άμεσα αίσθηση απαλότητας στα πόδια.

1. Φάση Peeling: Σωματίδια ελαφρόπετρας και φυσικά άλατα αφαιρούν απαλά το σκληρό δέρμα.

2. Φάση περιποίησης: Η θρεπτική σύνθεση με UREA και αμυγδαλέλαιο προσφέρει εντατική φροντίδα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και φροντισμένη.

AntiCallus Κρέμα Εντατικής Φροντίδας με 20% UREA

Η HansaplastAntiCallus Κρέμα Εντατικής Φροντίδας προσφέρει τον καινοτόμο συνδυασμό μίας άκρως αποτελεσματικής συγκέντρωσης UREA, που μειώνει τους κάλους, με την τεχνολογία Aquaporin.

HS14

Η σύνθεση ενεργοποιεί αποτελεσματικά την ενυδάτωση και χαρίζει αποτελέσματα μακράς διαρκείας. Μέσα σε μόλις 4 μέρες το δέρμα θα γίνει ξανά αισθητά πιο απαλό και λείο. Η Hansaplast AntiCallus είναι κατάλληλη και για διαβητικούς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα προτείνονται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων. Ειδικότερα, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνιστάται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast.

logo final new