Το απαραίτητο Omega που προστατεύει την καρδιά μας

Εκείνη αποτελεί το ζωτικό «εργαλείο», τον μυ που δουλεύει όλη μέρα, ακατάπαυστα, για να τροφοδοτεί τις αρτηρίες με αίμα και κατά συνέπεια ολόκληρο το σώμα. Πέραν όμως αυτού, είναι υπεύθυνη για πολλές ακόμη λειτουργείες όπως το να παρέχει στα κύτταρά μας το οξυγόνο και τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά τα οποία θα συμβάλλουν στη βέλτιστη λειτουργία του.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, είναι εύλογο πως πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύουμε αυτό το «θησαυρό» της ζωής. Δεν είναι τυχαίο πως ειδικοί, επιστήμονες και γιατροί, επιμένουν πως τα καρδιακά προβλήματα δεν προκύπτουν από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά συνήθως οφείλονται σε κάποια δική μας μακροχρόνια… αμέλεια ή σε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε ένα ευεργετικό «δώρο» στον εαυτό σας, το Altion Omega είναι το κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο προστατεύει το καρδιαγγειακό μας σύστημα. Τι είναι όμως εκείνο, που καθιστά κάτι παραπάνω από απαραίτητο το συγκεκριμένο σκεύασμα;

Μονακολίνη Κ εναντίον χοληστερόλης

altion omega

Η χοληστερόλη είναι η «εχθρική» λιπαρή ουσία που παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό μας, ενώ τη λαμβάνουμε και από ορισμένα τρόφιμα. Η LDL, η «κακή» χοληστερόλη, είναι εκείνη που όταν «αγγίζει» υψηλά ποσοστά στο αίμα, είναι ικανή να φράξει τα αγγεία, με αποτέλεσμα να προκληθούν θρομβώσεις που μπορεί να οδηγήσουν μεταξύ άλλων σε έμφραγμα. Η μονακολίνη Κ από την άλλη, που παράγεται από τη μαγιά του Κόκκινου Ρυζιού και τη συναντάμε στο «ισχυρό» Altion Omega, μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση της χοληστερόλης που υπάρχει στο αίμα σε φυσιολογικά επίπεδα , προλαμβάνοντας έτσι καρδιακές ανωμαλίες που απειλούν την υγεία μας.

Τα «θαυματουργά» Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, παρότι λιπαρά, είναι μία «ασπίδα» του οργανισμού ενάντια σε πολλούς κινδύνους. Αυτά βέβαια που σχετίζονται περισσότερο με το καρδιαγγειακό μας σύστημα, είναι το EPA και το DHA, τα οποία είναι γνωστό πως δρουν κατασταλτικά στα υψηλά και… θανατηφόρα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, ενώ «λύνουν» τις θρομβώσεις που προκαλούνται στις αρτηρίες. Εκτός από «πλούσιες» διατροφικές πηγές όπως ο σολομός, το αβοκάντο, οι σαρδέλες και ο λιναρόσπορος, τα συναντάμε και στο Altion Omega. Είναι άλλωστε μία απαραίτητη προσθήκη που δεν θα μπορούσε να λείπει, για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.

omega 3

Φυλλικό οξύ: H αναγκαία βιταμίνη Β9

Το φυλλικό οξύ ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β και είναι γνωστότερο με την ονομασία Β9. Πρόκειται για ένα στοιχείο απαραίτητο για τον οργανισμό, το οποίο όμως υπάρχει σε πολύ μικρά ποσοστά. Μιας και το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ικανό να συνθέσει από μόνο του φυλλικό οξύ, εξαρτάται από τη διατροφή μας πόσο θα λαμβάνουμε. Είναι ένα συστατικό, το οποίο σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β6 και Β12, είναι ικανό να κοντρολάρει έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες καρδιαγγειακών παθήσεων, που δεν είναι άλλος από την ομοκυστεΐνη, ένα αμινοξύ που παράγει ο οργανισμός από μόνος του και η υψηλή του συγκέντρωση συνδέεται άμεσα με παθήσεις που προσβάλλουν τη λειτουργία της καρδιάς. Λαμβάνοντας μία κάψουλα ημερησίως Altion Omega έπειτα από κάθε γεύμα και επιλέγοντας τροφές όπως το μπρόκολο, το σπανάκι, τα φασόλια και οι φράουλες, ο οργανισμός σας θα είναι πλήρης σε φυλλικό οξύ και εσείς θα έχετε το… κεφάλι σας ήσυχο!

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. : 84196/03-10-2017
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** VI-90228-ALTION-5/2019