ΥΓΕΙΑ

Τα δελφίνια ξέρουν τι χρειάζεσαι για υγεία και ευεξία

Το νέο διαφημιστικό spot Möller’s ταράζει τα νερά με ένα διαφορετικό Bottle Cap Challenge!

Τα δελφίνια ξέρουν τι χρειάζεσαι για υγεία και ευεξία

Μια όμορφη κοπέλα διασχίζει την ελληνική θάλασσα με ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο και ετοιμάζεται να γευτεί το αυθεντικό μουρουνέλαιο Möller’s, για να πάρει ενέργεια, δύναμη και ευεξία.

Παράλληλα, μια ομάδα πανέμορφων δελφινιών κάνει την εμφάνισή της, πηδώντας έξω από τα νερά. Η κοπέλα ενθουσιάζεται και τρέχει προς την πλώρη για να τα δει από κοντά. Ξαφνικά, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο: ένα από τα δελφίνια κάνει μια τολμηρή πιρουέτα και χτυπάει με την ουρά του και ανοίγει το καπάκι του μπουκαλιού, διευκολύνοντας την κοπέλα να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες του Möller’s.

Το Bottle Cap Challenge του Möller’s ανεβάζει τον πήχη ψηλά σε αυτή την πρόκληση, που είναι hot trend στα social media με το αντίστοιχο hashtag (#bottlecapchallenge).

Αυτή η καλοκαιρινή περιπέτεια, με κύριο χαρακτηριστικό το άνοιγμα του μπουκαλιού με την ουρά του δελφινιού, υπενθυμίζει την αξία του θρυλικού μουρουνέλαιου Möller’s, μέσα από μια μαγική ιστορία που θυμίζει παραμύθι!

1

Το μουρουνέλαιο Möller’s είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική του ποιότητα και για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας, συμπληρώνοντας τη διατροφή μας με τα πολυτιμότατα ωμέγα-3 στη φυσική τους μορφή και με βιταμίνες D3, A και Ε, αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για όλη την οικογένεια. Έχει βραβευθεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες για την οσμή, τη γεύση και την ποιότητά του. Θα το βρείτε σε 3 διαφορετικές γεύσεις: φυσική, λεμόνι και φρούτα (tutti-frutti).

Μείνετε συντονισμένοι στα νέα και σε πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν στην υγεία της οικογένειάς σας και σε όλα τα προϊόντα Möller’s, ακολουθώντας το λογαριασμό στο Facebook & στο Instagram!

Δες το video εδώ: