Σωματική και πνευματική κόπωση: Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για μία πιο ξεκούραστη καθημερινότητα

Μετατρέπουν το κρεβάτι σε μοναδική σανίδα σωτηρίας, χωρίς όμως να σας αφήνουν να γεμίσετε μπαταρίες στο 100%, με συνέπεια να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλες τις ώρες της ημέρας. Ο λόγος για τη σωματική κούραση και την πνευματική κόπωση, που αποτρέπουν εκατομμύρια ανθρώπους από το να «πιάσουν τη ζωή από τα μαλλιά». Για ποιον λόγο, όμως, συμβαίνει αυτό και με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να καταπολεμήσει αποτελεσματικά αυτούς τους δύο εχθρούς της υγείας μας;

Αν και κάθε προσπάθεια αναζωογόνησης απαιτεί την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ένας καλός ύπνος είναι η αρχή για μια πιο ξεκούραστη καθημερινότητα, με πολλούς ειδικούς να χαρακτηρίζουν τις οκτώ ώρες στην «αγκαλιά του Μορφέα» ως την ιδανική διάρκεια. Έχοντας συμπληρώσει το απαραίτητο οχτάωρο στο μαξιλάρι, η λήψη ενός πλούσιου πρωινού θα βοηθήσει τον οργανισμό σου, παρέχοντας τα «καύσιμα» που χρειάζεται για να ξεκινήσει κάποιος την ημέρα του. Μπορεί τα αποθέματα της ενέργειας του οργανισμού να είναι «οριακά» μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, ωστόσο η γυμναστική είναι μια δραστηριότητα που βοηθά σώμα και πνεύμα. Αυξάνει τις αντοχές και βελτιώνει τη ψυχολογία, αφήνοντας περιθώρια για επιπλέον κοινωνικές δραστηριότητες, που απαιτούν όρεξη και καλή διάθεση.

Πολλές φορές, όμως, ακόμα και αν το «τρίπτυχο» του καλού ύπνου, του πλούσιου πρωινού και της φυσικής άσκησης συνοδεύεται από προσπάθεια κατανάλωσης υγιεινών γευμάτων, δεν είναι αρκετό για να εξασφαλίσει μία καθημερινότητα απαλλαγμένη από σωματική και πνευματική κόπωση, καθώς ο οργανισμός δεν διαθέτει όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να δώσει το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Tonovit®, το οποίο προσφέρει τα απαραίτητα στοιχεία για την άμεση παραγωγή ενέργειας και επιτυγχάνει την πλήρη κάλυψη των διατροφικών κενών. Χάρη στις 13 βιταμίνες και στα 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, στα Ω3 λιπαρά οξέα, στο εκχύλισμα Panax Ginseng και στο συνένζυμο Q10 που περιέχει, ο οργανισμός ενισχύεται κατά της κούρασης και εξασφαλίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, έτσι ώστε ο καταναλωτής να διαθέτει οξυμένα αντανακλαστικά και δύναμη, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

tonovit

Μια κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας, το ALTION Tonovit® είναι πολύ αποτελεσματικό «όπλο» στη μάχη με το ενοχλητικό αίσθημα της σωματικής και πνευματικής κόπωσης, το οποίο μπορείτε να έχετε συνέχεια στην τσέπη σας. Η συσκευασία περιέχει 40 μαλακές κάψουλες, ωστόσο συνιστάται να μη γίνεται υπέρβαση της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Σε κάθε περίπτωση, η λελογισμένη χρήση αυτού του πολυβιταμινούχου σκευάσματος, θα κάνει την καθημερινότητά σας βιώσιμη και θα αυξήσει θεαματικά τις αντοχές σας και την όρεξη για να αδράξετε την ημέρα.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ.: VI-90399-ALTION-9/2019

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** 63535/12-06-2018