ΥΓΕΙΑ

Live Webinar για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης και τα οδοντιατρικά προβλήματα

Η οστεοπόρωση είναι ένα συχνό νόσημα με τεράστιες κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις.

Live Webinar για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης και τα οδοντιατρικά προβλήματα

Περίπου 1 στις 3 γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών και 1 στους 5 άνδρες θα πάθουν ένα οστεοπορωτικό κάταγμα. Τα οστεοπορωτικά κατάγματα αποτελούν παγκοσμίως τη δεύτερη αιτία σωματικής ανικανότητας και θνητότητας.

Στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του κοινού για τη νόσο της οστεοπόρωσης, αλλά και της ορθής χρήσης των θεραπειών της, η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των οστών (ΕΕΜΜΟ), διοργανώνει webinar με θέμα «Θεραπεία Οστεοπόρωσης & οδοντιατρικά προβλήματα», την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 στις 17:00.

web

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά, όπως επίσης και να συμμετάσχετε με τις ερωτήσεις σας στο Facebook της ΕΕΜΜΟ, στο YouTube και στο Livemedia. Η πρόσβαση στο webinar είναι ελεύθερη για όλους.

Στόχος του webinar είναι να λυθούν όλες οι απορίες και να δωθούν απαντήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα, αναφορικά με το θέμα της θεραπείας της οστεοπόρωσης και τα οδοντιατρικά προβλήματα.

Για όσους δεν το παρακολουθήσουν ζωντανά, μετά την ολοκλήρωσή του θα μπορούν να το βρουν στο Facebook της ΕΕΜΜΟ, στο Youtube, στο site της ΕΕΜΜΟ και στο Livemedia.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ.