Δυσκοιλιότητα: Αυτός είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να την αντιμετωπίσετε

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μία από τις πιο συχνές ενοχλήσεις και αφορά σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η δυσκοιλιότητα τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από μείωση της συχνότητας των κενώσεων (που συνήθως σημαίνει λιγότερες από τρεις κενώσεις την εβδομάδα) και δυσκολία κατά την κένωση, γεγονός που μπορεί να επιφέρει ακόμα και πόνο στον πάσχοντα.

Η περιστασιακή δυσκοιλιότητα οφείλεται κατά κύριο λόγο σε συνήθειες του σύγχρονου τρόπου ζωής και εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα, όταν μεταβάλλεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η «συνηθισμένη» ρουτίνα: Ένα ταξίδι, μια αγχωτική κατάσταση, μια αλλαγή στη διατροφή μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία του εντέρου, το οποίο παρουσιάζει χαμηλή κινητικότητα και επομένως, δυσκοιλιότητα.

Το ιατροτεχνολογικό προϊόν taniGO προορίζεται για την άμεση, εύκολη και γρήγορη ανακούφιση της περιστασιακής δυσκοιλιότητας και των δυσάρεστων συνεπειών της σε ενήλικες και παιδιά από 8 ετών και άνω. Κυκλοφορεί σε εύχρηστους φακελίσκους – sticks, καθένας εκ των οποίων περιέχει ποσότητα ίση με μία δόση, ενώ συνιστάται μία ή το πολύ δύο δόσεις ημερησίως, για έναν ενήλικα και όχι για περισσότερες από 15 ημέρες συνεχόμενα. Αυτό που κάνει το taniGO να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως έχει υπέροχο άρωμα βατόμουρο και πως το περιεχόμενό του μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το stick, χωρίς να χρειάζεται νερό – αν και μπορεί επίσης να καταναλωθεί και διαλυμένο σε νερό. Χάρη στην ευκολία αυτή και στην πρακτική του συσκευασία, είναι ιδανικό για να το έχει αυτός που το χρειάζεται ανά πάσα στιγμή μαζί του.

tanigo



Το taniGO δρα σε 24 με 48 ώρες χάρη στην ουσία μακρογόλη 4000 που περιέχει και η οποία μαλακώνει τα σκληρά κόπρανα και αυξάνει τον όγκο τους μέσω της κατακράτησης ύδατος στα κόπρανα, οδηγώντας σε ταχύτερη διέλευσή τους μέσα στο έντερο, διευκολύνοντας την κένωση του εντέρου και παρέχοντας μία αίσθηση φυσικής ανακούφισης. Εξάλλου το προϊόν διαθέτει ήπια και αποτελεσματική δράση με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης και εκείνη του θηλασμού, όπως και για διαβητικούς αλλά και για όσους ακολουθούν ειδική δίαιτα, φτωχή σε νάτριο.

Μαζί με τη χρήση του taniGO, στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του εντέρου κατά το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα βοηθούν τόσο η σωστή διατροφή όσο και η ήπια άσκηση. Το γεγονός αυτό σημαίνει πολύ καλή ενυδάτωση του οργανισμού με άφθονο νερό, κατανάλωση φυτικών ινών και παράλληλα αποφυγή της ζάχαρης. Η ήπια άσκηση από την άλλη μπορεί να συνίσταται από έντονο περπάτημα επί 30 λεπτά μερικές ημέρες την εβδομάδα ή άλλη παρόμοια γυμναστική. Σε κάθε περίπτωση, μια πιο έντονη άσκηση είναι πιθανό να οδηγήσει σε άλλα γαστρεντερολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό απαιτείται προσοχή.

Εύκολα, γρήγορα και ανά πάσα στιγμή, το taniGO δίνει τη λύση στη δύσκολη εξίσωση της δυσκοιλιότητας, ευχάριστα και με φυσικό αίσθημα ανακούφισης. Διότι η δυσφορία της δυσκοιλιότητας δεν πρέπει πλέον να είναι εμπόδιο στην ευχάριστη καθημερινότητα κανενός σύγχρονου ανθρώπου.