Αυτοί είναι οι φυσικοί τρόποι για να ξεπεράσουμε τα «εμπόδια» που προκύπτουν στην καθημερινότητα!

Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο να ακολουθούμε έναν ωφέλιμο τρόπο ζωής ο οποίος θα «θωρακίζει» και θα ενισχύει τις λειτουργίες του οργανισμού με κάθε τρόπο, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις υποχρεώσεις που έχουμε να φέρουμε εις πέρας.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε, λοιπόν, πως ακόμη και ένα «αθώο» σύμπτωμα ή μία μικρή ενόχληση την οποία παραβλέπουμε, μπορεί σε βάθος χρόνου να εξελιχθεί σε ένα μελλοντικό «εμπόδιο», το οποίο όχι μόνο θα παρεμποδίζει την προσπάθειά μας να παραμείνουμε συνεπείς στο πρόγραμμά μας, αλλά θα επιβαρύνει σημαντικά και την ποιότητα ζωής μας.

Ένας ανεπαίσθητος πόνος από κάποιον «αόρατο» εσωτερικό μικροτραυματισμό, οι διαταραχές στον ύπνο που δεν μας επιτρέπουν να ξεκουραστούμε επαρκώς κατά τη διάρκεια της νύχτας, η σταδιακή εξασθένηση της μνήμης λόγω ηλικίας ή ένα επίμονο κρυολόγημα που επανεμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είναι μόνο μερικά από τα «σημάδια» που οφείλουμε να λάβουμε έγκαιρα υπόψιν, αναζητώντας τους φυσικούς τρόπους με τους οποίους θα τα αντιμετωπίσουμε.

Δίνουμε μεγαλύτερη ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα

Την παρούσα περίοδο που στην ατμόσφαιρα καραδοκούν αναρίθμητοι... αόρατοι «εισβολείς» οι οποίοι απειλούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας, είναι απαραίτητο να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να μπορέσει να προφυλαχθεί ή να αναρρώσει άμεσα από τα συμπτώματα ενός κοινού κρυολογήματος. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσουμε σε ένα φυτικό φάρμακό με ανοσοδιεγερτική και αντιική δράση, όπως είναι το Engystol, το οποίο ενδείκνυται για παιδιά άνω των 6 ετών, υποστηρίζει τους μη ειδικούς μηχανισμούς της άμυνας του οργανισμού και μας ανακουφίζει από τον πυρετό, τις μυαλγίες και τις αρθραλγίες του κοινού κρυολογήματος, ώστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν συντομότερα στους καθημερινούς μας ρυθμούς!

kruo

Ενισχύουμε τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου

Η μέση ηλικία είναι μία κρίσιμη περίοδος για κάθε άνθρωπο, αφού οι αντοχές του οργανισμού αρχίζουν σταδιακά να εξασθενούν, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται πολλές από τις λειτουργίες του. Ειδικότερα στις μεγαλύτερες ηλικίες, η ήπια γνωστική διαταραχή είναι ένα ενοχλητικό φαινόμενο που μπορεί να επιβαρύνει αισθητά την καθημερινότητα, αφού μας προκαλεί εξασθένιση των εγκεφαλικών λειτουργιών και αποστασιοποίηση από τις κοινωνικές μας δραστηριότητες. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις δυσλειτουργίες που προκύπτουν στην μικροκυκλοφορία του εγκεφάλου, λόγω φυσιολογικής επίδρασης του γήρατος επί των αγγείων και ένας τρόπος για να την βελτιώσουμε είναι, μαζί με την τακτική επίσκεψη σε έναν ειδικό και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας το Memoreel, το οποίο ενδείκνυται για την συμπτωματική επικουρική θεραπεία των γνωστικών διαταραχών σε ηλικιωμένους ασθενείς και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Αποβάλλουμε το στρες και βελτιώνουμε τον ύπνο μας

Όπως αναφέραμε ήδη νωρίτερα, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και δη, το αυξημένο στρες που αυτοί επιφέρουν, έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής που απολαμβάνουμε. Πολλές φορές μάλιστα, αυτό γίνεται ακόμη πιο ευδιάκριτο, προκαλώντας μας νευρική ανησυχία και διαταραχές στον ύπνο που δεν μας επιτρέπουν να ξεκουραστούμε αρκετά, να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας και να υποδεχτούμε με όρεξη και ενέργεια την ερχόμενη ημέρα. Η λύση για όλα τα παραπάνω, είναι ένα κλινικά ελεγμένο σκεύασμα, όπως το Neurexan, που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό από φυτικά εκχυλίσματα και ανόργανο άλας, το οποίο μπορεί να μας προσφέρει ηρεμία και έναν πολύ πιο ήσυχο ύπνο, ενώ συγχρόνως θα μας ανακουφίσει από την νευρική ανησυχία που μας «κυριεύει» κατά τη διάρκεια της ημέρας.

sleep

Ανακουφιζόμαστε φυσικά από τραυματισμούς και φλεγμονές

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι που «κρύβονται» πίσω από έναν μυοσκελετικό πόνο. Η κακή στάση του σώματος, ο καθιστικός τρόπος ζωής, η καταπόνηση των μυών από καθημερινές δραστηριότητες ή από την υπερβολική προπόνηση, κάποιος παρελθοντικός τραυματισμός που δεν έχει επουλωθεί ή μία σχετική πάθηση όπως η οστεοαρθίτιδα, είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Ανεξάρτητα από την περίπτωση, είναι σημαντικό να λάβουμε έγκαιρα τα μέτρα μας και να μην αφήσουμε αυτό το σύμπτωμα να εξελιχθεί σε μία χρόνια κατάσταση. Ακριβώς για αυτό, εάν ο πόνος είναι επίμονος, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε μετά από την επίσκεψή μας σε έναν ειδικό, είναι να επιλέξουμε μία αποτελεσματική αναλγητική αλοιφή, όπως είναι η Traumeel, η οποία χάρη στην ισχυρή συνεργική δράση 14 φυτικών συστατικών και μεταλλικών στοιχείων που εμπεριέχει, μας ανακουφίζει από τις ενοχλήσεις και μας επιτρέπει να παραμείνουμε δραστήριοι στις επάλξεις της καθημερινότητας.

back

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσουμε τα «εμπόδια» που συναντάμε στην καθημερινότητα, είναι να αποκτήσουμε έναν τρόπο ζωής που θα μας προστατεύει από αυτά. Ακριβώς για αυτό, επενδύουμε σε μία ισορροπημένη διατροφή υψηλής θρεπτική αξίας, παραμένουμε συνεπείς στο «ραντεβού» μας με τη γυμναστική και προσθέτουμε στο «σπιτικό» φαρμακείο τους «συμμάχους» από την Ask Pharma, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των φυτικών φαρμάκων Heel, που βελτιώνουν με τον πιο φυσικό τρόπο την ποιότητα ζωής μας.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ