Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσουμε τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου!

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, είναι φιλικοί προς τον οργανισμό, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού και του πεπτικού μας συστήματος. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που η ισορροπία του εντέρου μας διαταράσσεται, όπως συμβαίνει όταν ακολουθούμε κάποια θεραπεία με αντιβιοτικά, των οποίων η επίδραση επηρεάζει το έντερο και μπορεί να παραμείνει έως και τέσσερα χρόνια μετά τη χορήγησή τους. Εξίσου σημαντικές είναι και οι επιπτώσεις διάφορων ιώσεων όπως η γαστρεντερίτιδα, ενός ταξιδιού, μίας αλλαγής στον τρόπο ζωής ή μίας στρεσογόνας κατάστασης.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά παραδείγματα που επηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία του εντέρου και οι μόνοι «σύμμαχοι» που υπάρχουν για να τα αντιμετωπίσουμε, είναι τα προβιοτικά και τα πρεβιoτικά, αφού αναλαμβάνουν την αποκατάσταση και τη διατήρηση αυτής της ισορροπίας. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που βρίσκονται φυσιολογικά στο έντερό μας και εμποδίζουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων μικροοργανισμών, ενώ τα πρεβιοτικά αποτελούν ουσίες που βοηθούν στην ανάπτυξη και τη δραστηριότητα των προβιοτικών μικροοργανισμών.

Αυτός είναι και ο λόγος που προϊόντα όπως το Prodefen plus®, τα οποία περιέχουν προβιοτικά και πρεβιοτικά, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από ένα απλό προβιοτικό. Πιο συγκεκριμένα, το Prodefen Plus® είναι ένα συμβιωτικό με εφτά στελέχη προβιοτικών και πρεβιοτικά, το οποίο ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από τη διάρροια των αντιβιοτικών και την ιογενή διάρροια σε παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας. Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας επίσης και στη φυσιολογική λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

PRODEFEN

Το Prodefen Plus® παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του πεπτικού σωλήνα, καθώς αναχαιτίζει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων, συμβάλλει στην πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, ενισχύοντας την παραγωγή λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου αλλά και το ανοσοποιητικό σύστημα εν γένει. Πρόκειται για ένα άγευστο και άοσμο συμπλήρωμα διατροφής, γεγονός που κάνει πιο ευχάριστη την κατανάλωσή του.

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ένα φακελάκι διαλυμένο σε νερό, χυμό ή γάλα σε θερμοκρασία δωματίου, κατά την διάρκεια ή μετά από κάποιο γεύμα, είναι αρκετό για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με όλα τα ευεργετικά οφέλη των προβιοτικών και πρεβιοτικών!

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ: 93040/22-07-2019 Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ