taniGo: Ο πιο εύκολος τρόπος να πεις αντίο στη δυσκοιλιότητα!

Η διατροφή, το άγχος, μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και ένα ταξίδι είναι από τα συχνότερα αίτια. Η δυσκοιλιότητα μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και το χειρότερο, να σε αναγκάσει να αλλάξεις τις συνήθειες και το πρόγραμμά σου, εκεί που δεν το περιμένεις.

Τώρα, όμως, μπορείς να αντιμετωπίσεις την περιστασιακή δυσκοιλιότητα εύκολα και γρήγορα, όπου και αν είσαι! Πώς; Με το taniGO, που περιέχει 12 φακελίσκους μιας δόσης με υπέροχο άρωμα βατόμουρο! Έτσι, χάρη στο μικρό και πρακτικό του μέγεθος, μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου και να το καταναλώνεις εύκολα και γρήγορα κάθε στιγμή και μάλιστα, κατευθείαν από τον φακελίσκο χωρίς νερό.

tanigo2



Το taniGO δρα σε 24 με 48 ώρες και με την ήπια και αποτελεσματική δράση του ενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, ενώ είναι κατάλληλο για διαβητικούς αλλά και για όσους ακολουθούν μια δίαιτα φτωχή σε νάτριο. Η μακρογόλη 4000 που περιέχει, μαλακώνει τα σκληρά κόπρανα και αυξάνει τον όγκο τους, οδηγώντας σε ταχύτερη διέλευσή τους μέσα στο έντερο, διευκολύνοντας την κένωση του εντέρου και παρέχοντας μία αίσθηση φυσικής ανακούφισης.

tanigo3



Τώρα, λοιπόν, ξέρεις το μυστικό που θα κάνει το έντερό σου να δουλεύει ρολόι στο λεπτό! Με το taniGO θα πεις μια και καλή αντίο στη δυσκοιλιότητα!