ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Δείτε το νέο φυσικό botox με ινοβλάστες και λατρέψτε το

Δείτε το νέο φυσικό botox με ινοβλάστες και λατρέψτε το

Τουλάχιστον 5 έως 8 χρόνια μικρότερες δείχνουν οι γυναίκες που επιλέγουν το "φυσικό botox" για browlift, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται στις ΗΠΑ, η νέα μέθοδος έγχυσης Ινοβλαστών στο πλαϊνό μέρος των φρυδιών, με αποτέλεσμα τα φρύδια να ανασηκώνονται και το βλέμμα να ανανεώνεται. Το όφελος είναι πολλαπλό καθώς με τη συγκεκριμένη τεχνική όχι μόνο επιτυγχάνεται η νεαροποίηση του βλέμματος αλλά και ολόκληρου του προσώπου.

Όπως εξηγεί ο Πλαστικός & Επανορθωτικός χειρουργός, Γιώργος Ανδρεανίδης, «πρόκειται για μια τροποποιημένη τεχνική με ινοβλάστες που λαμβάνουμε από τα δικά μας λιποκύτταρα, η οποία είναι απλή και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα που φαίνονται αμέσως. Κι αυτό γιατί δημιουργούμε ξανά τον χαμένο όγκο που στηρίζει τα φρύδια, ο οποίος μειώνεται με το πέρμασμα των χρόνων. Μαζί με τον όγκο χάνεται και η φρεσκάδα του βλέμματος καθώς τα φρύδια πέφτουν και μαζί τους πέφτει και το άνω βλέφαρο. Με το browlift το βλέμμα ανοίγει και το πρόσωπο αλλάζει, ανανεώνεται αμέσως».

Πώς γίνεται το "φυσικό botox"

Η μέθοδος πραγματοποιείται στο ιατρείο και διαρκεί 25 λεπτά.

Το πρώτο βήμα στην τροποποιημένη αυτή τεχνική είναι η λήψη λίπους με τοπική αναισθησία από κάποιο σημείο του σώματος. Μετά την λήψη γίνεται η ειδική επεξεργασία του λίπους (πλύση, φυγοκέντριση), ώστε να απομονώσουμε τους ινοβλάστες από τα λιποκύτταρα.
Στη συνέχεια εμφυτεύουμε το λίπος με μία μικρή σύριγγα στο πλαϊνό μέρος των φρυδιών.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές κάτι που διαπιστώνει η ενδιαφερόμενη με το πρώτο κοίταγμα στον καθρέφτη. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι χρησιμοποιείται το δικό μας λίπος οπότε είναι απόλυτα ασφαλές αλλά και το γεγονός ότι τα αποτελεσματά της διαρκούν περισσότερο.

Άλλες εφαρμογές της τεχνικής.

Η συγκεκριμένη τροποποιημένη τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του χαμένου όγκου και σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως στα ζυγωματικά αλλά και σε όλα τα σημεία που χρειάζονται γέμισμα ρυτίδων. Σε όλες τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι άμεσα κι επίσης δείχνουν και είναι φυσικά.

Λίγα λόγια για το Γιώργο Ανδρεανίδη

Ο Γιώργος Ανδρεανίδης αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Friedrich Wilhelm Universitaet της Βόννης (Γερμανία) to 1992.
Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Χειρουργική Ορθοπεδική στο Νοσοκομείο "Maria Hilf" και στην Γενική Χειρουργική και Τραυματολογία στο "Franziskus-Krankenhaus" στο Linz.
Την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική την ξεκίνησε το 1997 και αποφοίτησε το 2002 στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Κολωνίας, με καθηγητή τον N. Olivari. Ο καθηγητής N. Olivari είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος, έχοντας κατοχυρωμένες τουλάχιστον δύο επεμβάσεις στο όνομά του. Αυτήν του εξόφθαλμου – το μοναδικό κέντρο στην Ευρώπη, με πάνω από 1700 περιστατικά – και αυτήν της χρησιμοποίησης του ραχιαίου μυός για επανορθωτική χειρουργική όπως π.χ. στην αποκατάσταση στήθους μετά από μαστεκτομή. Η κλινική της Κολωνίας θεωρείται ως κέντρο μαστού-αισθητικής και επανορθωτικής– και μία από τις τρεις καλύτερες Εκπαιδευτικές Κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής στην Γερμανία.

Το 2002 και για περίπου ένα χρόνο μετεκπαιδεύτηκε στην Βραζιλία, από τον I. Pitanguy, έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο της πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής. Ο Γιώργος Ανδρεανίδης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής καθώς επίσης και της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (Vdpc). Έχει δημοσιεύσει πολλά ιατρικά άρθρα σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.
Από τον Φεβρουάριο του 2003 είναι εγκατεστημένος μόνιμα στην Ελλάδα.
To 2007
 ίδρυσε το κέντρο ΜΒΑ (Medical Beauty Athens), με συστήματα νέας τεχνολογίας για την περιποίηση προσώπου και σώματος.

ANDREANIDIS PHOTO

 

Διαβάστε ακόμη:

Ρυτίδες: Οι 3 πιο αποτελεσματικοί τρόποι να τις εξαφανίσετε

Καλλυντικά από πλατίνα και διαμάντια «παγώνουν» τον χρόνο

Facelift: Προτιμήστε το αντί για το... μεσημεριανό break

BEST OF NETWORK

PlusQueen