ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Καλλυντικά από πλατίνα και διαμάντια «παγώνουν» τον χρόνο

Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας, όχι όμως μόνο όταν φοριούνται ως κόσμημα, αλλά και όταν αποτελούν συστατικό προϊόντων ομορφιάς.

Καλλυντικά από πλατίνα και διαμάντια «παγώνουν» τον χρόνο

Ειδικοί κορυφαίων εταιρειών καλλυντικών ανακάλυψαν μετά από μακροχρόνιες έρευνες ότι οι πολύτιμες πέτρες και τα μέταλλα μπορούν, όταν συμπεριληφθούν στις φόρμουλες καλλυντικών προϊόντων, να έχουν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα αντιγηραντικά οφέλη.

Συγκεκριμένα, τα ρινίσματα χρυσού και πλατίνας ή η διαμαντόσκονη, συνδυασμένα με συστατικά γνωστά για τις αντιγηραντικές ιδιότητές τους, όπως το υαλουρονικό οξύ και η ρετινόλη, μπορούν να σταματήσουν τον χρόνο.

Χρυσός
Ρινίσματα χρυσού Κ23 σε συνδυασμό με κολλαγόνο δημιουργούν επαναστατικές μάσκες αντιγήρανσης που εφαρμόζονται σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.

Ο χρυσός είναι ιδιαίτερα ευεργετικός και για τα μαλλιά, ειδικά τα ξηρά και ταλαιπωρημένα, ενώ συνιστάται μετά από κάθε είδους τεχνικών εργασιών (βαφές κλπ.), καθώς επαναφέρει την υγιή όψη και τη χαμένη στιλπνότητά τους από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Πλατίνα
Κρέμες για την περιοχή των ματιών με πεπτίδια πλατίνας προσφέρουν ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα περιορίζοντας την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων.

Διαμάντι
Η χρήση διαμαντόσκονης σε προσφέρει ευεξίας και προάγει την κυτταρική ανανέωση, καθώς και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Χαλαζίας
Η δύναμη του χαλαζία σε αντιγηραντικό ορό ενεργοποιεί το μηχανισμό ανάπλασης των κυττάρων και εξασφαλίζει άμεση ανόρθωση, μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Προστατεύει επίσης τους ινοβλάστες, που ευθύνονται για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τουρμαλίνη
Συμβάλλει στη βελτίωση της όψης του δέρματος επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη του. Η τουρμαλίνη, σε συνδυασμό με άλλα ισχυρά αντιοξειδωτικά και θαλάσσια συστατικά θωρακίζει την επιδερμίδα ενάντια στην πρόωρη γήρανση.