ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η νέα σειρά αντιγήρανσης της ROC που αγγίζει την τελειότητα

Μία νέα αντιγηραντική σειρά σε συνεργασία με αισθητικούς δερματολόγους δημιούργησε η RoC, πιστή στην φιλοσοφία της, ότι «κάθε γυναίκα, μπορεί να είναι όμορφη σε κάθε ηλικία, αρκεί να το επιθυμεί». Στόχος της εταιρείας, είναι να την εφοδιάσει με τα κατάλληλα «όπλα», τα πιο αποτελεσματικά συστατικά, που θα τη βοηθήσουν να διατηρήσει τη νεανικότητα της επιδερμίδας της για μεγαλύτερο διάστημα.

Η νέα σειρά αντιγήρανσης της ROC που αγγίζει την τελειότητα

Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και οι γυναίκες καθώς και οι ανάγκες τους, αναφέρει η εταιρεία, προσθέτοντας, ότι «η σημερινή γυναίκα δεν μοιάζει με αυτή που ήταν 30 χρόνια πριν. Έχει βγει στην παραγωγή, σπουδάζει, ακολουθεί απαιτητική καριέρα, διεκδικεί τη ζωή. Ξεκινάει οικογένεια, τουλάχιστον μια δεκαετία αργότερα από ότι η μητέρα της. Η νέα της ζωή την ωθεί στην ανάγκη να διατηρήσει τη νεανικότητα της επιδερμίδας της και την ομορφιά της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αντιγήρανση αποτελεί συχνά για αυτή θέμα
ποιότητα ζωής καθώς την εφοδιάζει με την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τη δύναμη που απαιτεί η πολύπλοκη ζωή και καθημερινότητά της. Όχι, σήμερα, η αντιγήρανση δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη.

Στα πλαίσια αυτά, εδώ και χρόνια σχεδιάζει, σε συνεργασία με δερματολόγους που ειδικεύονται σε αισθητικές επεμβάσεις,
τους σημερινούς ειδικούς στην αντιγήρανση, τη νέα εποχή στην αντιγήρανση! Στο κέντρο του ενδιαφέροντός της, βρίσκεται η γυναίκα που αναζητά πραγματικά αποτελέσματα αντιγήρανσης. Και της προτείνει μια νέα, ολοκληρωμένη προσέγγιση!

Έτσι, o 2015, η RoC παρουσιάζει τις νέες της σειρές αντιγήρανσης και αντηλιακής προστασίας σχεδιασμένες με την
συνεργασία Αισθητικών Δερματολόγων και λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές τεχνολογίες που διαθέτει η Johnson& Johnson, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, μελέτης και εμπειρίας. Η Αισθητική Δερματολογία στοχεύει στη διόρθωση σημαδιών της επιδερμίδας λόγω γήρανσης ή άλλων παραγόντων.

Mε άξονα τις πιο αναγνωρισμένες τεχνολογίες αντιγήρανσης από τους Αισθητικούς Δερματολόγους και με υπόβαθρο τις τεχνολογίες στις συνθέσεις της RoC®, η συνεργασία εξασφάλισε κατάλληλες σειρές με κλινικές μελέτες που έρχονται να επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα τους.

Το όραμα της RoC® είναι να δώσει σε κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για την επιδερμίδα της και αναζητά πραγματικά αποτελέσματα, τη δυνατότητα να διατηρήσει και να βελτιώσει την ομορφιά της επιδερμίδας της σε κάθε ηλικία, παρέχοντάς της ποιοτικά προϊόντα με μοναδικές συνθέσεις και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Οι νέες της σειρές είναι σχεδιασμένες και διαθέτουν κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα από δερματολόγους. Με τη βοήθεια των δερματολόγων όμως, η RoC® σχεδίασε μια ολοκληρωμένη λύση αντιγήρανσης, που περιλαμβάνει επιπλέον συμβουλές και καθοδήγηση για μικρές καθημερινές συνήθειες που προλαμβάνουν τη
γήρανση της επιδερμίδας.

Αναλυτικά:

Η σειρά PRO-PRESERVE είναι ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει εντατική ενυδάτωση και αντι-οξειδωτική δράση, προστατεύοντας τη
νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Λόγω της ειδικής σύνθεσή της που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών, είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

• Κρέμα Προστασίας για ενυδάτωση με αντι-οξειδωτική δράση, Anti-dryness Protecting Cream, 50ml
• Κρέμα Προστασίας με ελαφριά υφή για ενυδάτωση με αντι-οξειδωτική δράση SPF 30, Anti-oxidant Protecting Fluid, 40ml

Η σειρά PRO-CORRECT συνδυάζει δύο από τις πλέον αναγνωρίσιμες τεχνολογίες αντιγήρανσης από δερματολόγους, τη Ρετινόλη και
το Υαλουρονικό οξύ. Αποτελούν ένα συνδυασμό συστατικών τα οποία έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους στη μείωση των ορατών σημαδιών που προκαλεί η απώλεια ελαστίνης και κολλαγόνου και στην καταπολέμηση των ρυτίδων.

• Αντιρυτιδική αναζωογονητική κρέμα με λεπτόρρευστη υφή, Anti-Wrinkle Rejuvenating Fluid, 40ml
• Αντιρυτιδική αναζωογονητική κρέμα με πλούσια υφή, Anti-Wrinkle Rejuvenating Cream, 40ml
• Αντιρυτιδική αναζωογονητική κρέμα υψηλής συγκέντρωσης για εντατική φροντίδα, Anti-Wrinkle
Rejuvenating Concentrate Intensive, 30ml

Η σειρά PRO-DEFINE έχει τεχνολογία διπλής δράσης. Χάρη στο THPE, συστέλλει τα κύτταρα της επιδερμίδας για ένα μετρήσιμο lifting. Ενώ, χάρη στο εκχύλισμα Bugrane, ενισχύει τη σύνθεση ελαστίνης και βοηθά στη διατήρηση του αποτελέσματος lifting.
• Kρέμα σύσφιξης με λεπτόρρευστη υφή, Anti-Sagging Firming Fluid, 40ml
• Κρέμα σύσφιξης με πλούσια υφή, Anti-Sagging Firming Cream, 50ml
• Kρέμα σύσφιξης υψηλής συγκέντρωσης για εντατική φροντίδα, Anti-Sagging Firming Cοncentrate, 50ml

Η σειρά PRO-RENOVE προσφέρει μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική πρόταση: βελτιώνει ορατά τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας, λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και προλαμβάνει τις σκούρες κηλίδες χαρίζοντας στην επιδερμίδα ορατά ανανεωμένη όψη. Η σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C και HEXINOLTM, μια πατενταρισμένη τεχνολογία, αποτέλεσμα επταετούς έρευνας,
δρα κατευθείαν στην καρδιά των κυττάρων για να αντιμετωπίσει τα αίτια των σημαδιών γήρανσης στην πηγή τους, για ορατά αποτελεσματική δράση.
• Κρέμα αντιγήρανσης για πολλαπλά σημάδια με πλούσια υφή, Anti-Ageing Unifying Cream, 50ml
• Κρέμα αντιγήρανσης για πολλαπλά σημάδια με λεπτόρρευστη υφή, Anti-Ageing Unifying Fluid, 40ml

Η κρέμα PRO-SUBLIME έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Η σύνθεση άμεσης δράσης που διαθέτει συνδυάζει δύο από τις πλέον αναγνωρισμένες τεχνολογίες αντιγήρανσης από δερματολόγους: Υαλουρονικό οξύ, ένα συστατικό αναγνωρισμένο για τις αποτελεσματικές συσφιγκτικές του ιδιότητες και Ρετινόλη, μία από τις πλέον αποτελεσματικές αντιρυτιδικές τεχνολογίες, για ορατή διόρθωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια.
• Κρέμα αντιρυτιδική αναζωογονητική κρέμα ματιών, Αnti-Wrinkle Eye Reviving Cream, 15ml

PRO-CLEANCE, πολύς απαλός καθαρισμός χωρίς σαπούνι και άρωμα, Extra-Gentle Wash-off Cleanser, 200ml
• PRO-CALM, εντατική καταπραϋντική κρέμα κατά των ερεθισμών,
Extra-Soothing Comfort Cream, 40ml
• PRO-CICA, Κρέμα για εντατική αναδόμηση και ανάπλαση, Extra Repairing Recovery Balm, 50ml
• PRO-PROTECT, Εντατική καταπραϋντική κρέμα προστασίας SPF 50,
Extra-Soothing Protecting Cream SPF 50, 50ml

Αντηλιακή Σειρά Προ σώπου RoC®:
Νέα γενιά αντηλιακών για το πρόσωπο , με διπλό όφελος : 2 σε 1. Καθώς εδραιώνεται η χρήση των αντηλιακών και αναγνωρίζεται η
αναγκαιότητα της χρήσης τους, οι προσπάθειες στρέφονται στον καλλυντικό σύνδεσμό τους με αναγνωρισμένα δραστικά συστατικά
που προσφέρουν πρόσθετα οφέλη.

• Αντηλιακή Κρέμα Προστασίας με αντιρυτιδική δράση SPF 50+:
Μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, προστατεύει και βελτιώνει τη νεανική όψη της επιδερμίδας, 50ml.
• Αντηλιακή Κρέμα Προστασίας και λάμψης με δράση αντιγήρανσης SPF 50: Βελτιώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, προστατεύει και αναζωογονεί την όψη της, 50ml.
• Αντηλιακή Κρέμα Προστασίας και υψηλής ανοχής για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF 50: Καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα και
προστατεύει τη νεανική της όψη, 50ml.
• Αντηλιακή Κρέμα Προστασίας κατά των σκούρων κηλίδων SPF 50+: Μειώνει ορατά τις σκούρες κηλίδες, προστατεύει και βελτιώνει
τη νεανική όψη της επιδερμίδας, 50ml.
• Αντηλιακή Κρέμα Προστασίας για θρέψη και ενυδάτωση SPF 50+: Ενυδατώνει εντατικά και προστατεύει τη νεανική όψη της επιδερ-
μίδας, 50ml.
• Αντηλιακή Κρέμα Προστασίας κατά της λιπαρότητας SPF 30: Χαρίζει ματ αποτέλεσμα και προστατεύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας, 50ml.

Αντηλιακή Σειρά Σώματος RoC®:
• Αντηλιακό Spray Ενυδάτωσης SPF 50+: Εξασφαλίζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, ενώ προστατεύει και βελτιώνει τη νεανική
υγρασία της επιδερμίδας, 200ml.
• Αντηλιακό Spray Ενυδάτωσης SPF 30: Εξασφαλίζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, ενώ προστατεύει και βελτιώνει τη νεανική υγρασία της επιδερμίδας, 200ml.

Μια Ιστορία 60 ετών...
H RoC® έχει τις ρίζες της σε ένα φαρμακείο στο Παρίσι. Το έτος 1957 ένας φαρμακοποιός ονόματι Jean Charles Lissarrague, ύστερα από αίτημα ενός δερματολόγου δημιούργησε την πρώτη φόρμουλα αντιαλλεργικών καλλυντικών χωρίς άρωμα.
Το φαρμακείο Rogé-Cavaillès όπου παράγονταν τα καλλυντικά έδωσε το όνομά του στα προϊόντα τα οποία έφεραν πλέον την επωνυμία RoC®.

με καινοτομία...
Η RoC® διαθέτει μερικές από τις πιο αξιοζήλευτες καινοτομίες στο χώρο
των καλλυντικών:
• 1η δημιούργησε υποαλλεργικά προϊόντα.
• 1η λάνσαρε αντηλιακό ολικής προστασίας.
• 1η σταθεροποίησε την Καθαρή Βιταμίνη Α (ρετινόλη) σε κρέμα.

...και αξιοπιστία!
• Οι πρώτες ύλες της και τα συστατικά της υπόκεινται σε αυστηρούς
ελέγχους ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
• Οι συνθέσεις των προϊόντων της είναι επικυρωμένες με κλινικές μελέτες ως προς την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ανεκτικότητά τους.
• Οι συσκευασίες είναι σχεδιασμένες για τη διατήρηση αναλλοίωτων συνθέσεων και συστατικών.
• Η παραγωγή των προϊόντων και ο έλεγχος ποιότητας ακολουθούν προδιαγραφές φαρμακευτικών σκευασμάτων.
• Με την προσάρτησή της στην οικογένεια της Johnson & Johnson, η δέσμευσή της στην επιστήμη, την έρευνα και την κλινική μελέτη, ισχυροποιήθηκε όσο ποτέ.

Η RoC® εκτός από την ρετινόλη, κατέχει τις εξής ακόμα τεχνολογίες: RoC® ΒΙΤΑΜΙΝΗ E, ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C,
RoC® POLYPHENOLS, RoC® THPE, BUGRANE, RoC® ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ.

Κατέχει επίσης το HEXINOL™ (είναι η ονομασία που έχει δώσει η Johnson & Johnson στην τεχνολογία που περιέχει ένα μικρό μόριο που λέγεται Hexylresorcinol ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστό στην επιστημονική κοινότητα για τις αντισηπτικές του και τις
λευκαντικές του ιδιότητες) και το Feverfew, (φυσικό εκχύλισμα του φυτού Feverfew-συγγενές του χαμομηλιού με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση).