Το μέλι αρέσει σε μικρούς και μεγάλους όχι μόνο γιατί είναι γλυκό αλλά γιατί είναι υγιές και θρεπτικό. Τι γίνεται όμως στην περίοδο που μια γυναίκα είναι έγκυος; Το μέλι και σε αυτή την περίπτωση είναι μια ασφαλής επιλογή καθώς είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και σε σάκχαρα όπως η φρουκτόζη και η γλυκόζη.
Σε κάθε περίπτωση για να καταναλωθεί θα πρέπει να είναι παστεριωμένο και να προέρχεται από αξιόπιστους παραγωγούς ενώ καλό είναι η κατανάλωση να μην υπερβαίνει τις 180 με 200 θερμίδες ημερησίως.
Ας δούμε παρακάτω μερικά οφέλη από την κατανάλωση μελιού:
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr