ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κόκκινο κρέας: Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του (εικόνες)

Κόκκινο κρέας: Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του (εικόνες)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κρέας είναι καλή πηγή πολλών και διαφορετικών θρεπτικών ουσιών, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Το βοδινό κρέας, το χοιρινό και το αρνί, περιέχουν βιταμίνες Α, Β, D και K, καθώς και χαλκό, χρώμιο, φολικό οξύ, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο.

Αυτός ο μακρύς κατάλογος θρεπτικών ουσιών έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία. 

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποια είναι τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του.

Πηγή: Reader’s Digest

BEST OF NETWORK

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Η απόφαση για τη μετακίνηση εκτός νομού

Σχολεία: Αυτή είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής των μαθητών σε Γυμνάσια, Λύκεια

Συντάξεις: Τι ισχύει για τα μεταβατικά όρια ηλικίας - Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα στη σύνταξη

Αγριότητα: Τούρκος έριξε βραστό νερό στη σύζυγό του επειδή τον ξύπνησε

Survivor Spoiler 21/1: «Βόμβα» - Έτσι βγήκε πρώτη και προκάλεσε χαμό η Ανθή Σαλαγκούδη

Σάλος στη Ρόδο με το «δεν γ@@@ς κομμουνίστρια» από τον αντιπρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλληλων

Survivor: Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες της Έλενας Κρεμλίδου (pics+vid)

Αυτό είναι το «κτήνος» του Μπάιντεν – Τα χαρακτηριστικά της προεδρικής λιμουζίνας (pics)

Πέταξαν «θησαυρό» στα σκουπίδια - Τι είχαν μέσα τα σφραγισμένα κουτιά;

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αναστολές Ιανουαρίου – Η πληρωμή των δικαιούχων

Διαδηλώσεις - συγκεντρώσεις: Αυτό είναι το σχέδιο Χρυσοχοΐδη - Με αίαντες και φραγμούς