ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τα μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης ΕΟΠΥΥ

Με στόχο να διαπραγματευτεί με όλους τους παρόχους υγείας τις αμοιβές τους, τους όρους των συμβάσεων του Οργανισμού, τις τιμές των ιατροτεχνολογικών υλικών και φαρμάκων, καθώς και να εισηγείται στο Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. τη διατήρηση ή την τροποποίηση όλων των ανωτέρω, συγκροτήθηκε η Επιτροπή Διαπραγμάτευσης του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τα μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης ΕΟΠΥΥ

Το ΦΕΚ της Επιτροπής εκδόθηκε ήδη και πρόκειται για το (Αρ. Φύλου 81/17-2.2016) Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, με το οποίο ορίζεται και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας.

Μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης ορίζονται οι κάτωθι:

Γεωργακέλος Δημήτριος του Αθανασίου Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Ντόιτς Μέλανι του Γιόχαν
Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας − Ηπατολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθη νών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

Δημήτριος Πανταζής (διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας – ΙΦΕΤ), με αναπληρωτή τον Ηλία Γιαννόγλου (φαρμακοποιό − αντιπρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων).

Γεώργιος – Φίλιππος Ταραντίλης (οικονομολόγος Υγείας), με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Ρούπα (οικονομικός διευθυντής του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου − Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου”).

Παναγιώτα Λίτσα (προϊσταμένη της ∆ιεύθυνσης Φαρμάκου του ΕΟΠΥΥ), με αναπληρώτρια την Χαρίκλεια Κανή (προϊσταμένη Τμήματος Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ).

Αντωνία Γιαννάκου (προϊσταμένη ∆ιεύθυνσης Συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ), με αναπληρωτή τον Νικόλαο Κικίλια (προϊστάμενο Τμήματος ∆ιαπραγμάτευσης Συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ).

Κωνσταντίνος Μπαρούς (προϊστάμενος ∆ιεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ), με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Ταμπά (προϊσταμένη Τμήματος Προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ).

Κλεόβουλος Αλεξιάδης (οικονομολόγος − μέλος Δ.Σ. ΕΟΠΥΥ), με αναπληρωτή τον Ξενοφώντα Θειακό (διευθυντή Φαρμακείου Νοσοκομείου “Σωτηρία”).

Χάρης Παπαδάκης (οικονομολόγος), με αναπληρωτή τον Στερνό Ποράβο (οικονομολόγο).

Ελένη Μανίτσα (πτυχιούχος ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων), με αναπληρώτρια την Ειρήνη Βαλσάμη (βιολόγο).

Τα μέλη εκλέγουν στην πρώτη συνεδρίαση με μυστική ψηφοφορία εκ των παρόντων μελών, τον αντιπρόεδρο, ο οποίος αναπληρώνει τον πρόεδρο όταν απουσιάζει ή κωλύεται.

Διαβάστε ακόμη:

Ο κ. Σταμάτης Βαρδαρός, νέος αναπληρωτής Γ.Γ. Υγείας με αρμοδιότητα την ΠΦΥ

Απάτη με συνταγογράφηση επιθεμάτων: Ο ΣΕΙΒ καταδικάζει τα φαινόμενα εκτροπής