ΦΑΡΜΑΚO

Νέο website και online καμπάνια της DEMO

Στη δημιουργία του νέου, σύγχρονου website της και στην έναρξη της online καμπάνιας της, προχώρησε η DEMO, στο πλαίσιο της στρατηγικής της επιλογής, για συνεχή ενδυνάμωση της online παρουσίας της. 

Νέο website και online καμπάνια της DEMO

Το νέο website της DEMO, διαθέτοντας νέο και σύγχρονο σχεδιασμό, είναι πολύ πιο φιλικό και εύχρηστο για τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ περιέχει όλες τις πληροφορίες για τη δραστηριότητα, τα προϊόντα και τα νέα της εταιρείας. Επιπλέον, η DEMO ενισχύει την παρουσία της και στα social media, με το νέο κανάλι της στο YouTube.

Σκοπός του καναλιού είναι η αποτελεσματικότερη απεικόνιση της εταιρικής δραστηριότητας της DEMO, αλλά και η ενδυνάμωση των σχέσεων της εταιρείας με το κοινό στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, στον αέρα βρίσκεται και η online καμπάνια της εταιρείας, τα μηνύματα της οποίας επικεντρώνονται στις υπερσύγχρονες και μεγαλύτερες στην ΝΑ Ευρώπη εγκαταστάσεις της, καθώς και στην απόλυτα επιτυχημένη παγκόσμια παρουσία της.

Ο Αντιπρόεδρος της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, δήλωσε σχετικά: «Το internet και οι online εφαρμογές είναι ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας σε κάθε επίπεδο. Επομένως, η ισχυρή παρουσία μας στην Ελλάδα και στον κόσμο, η σταθερή πορεία εξέλιξης και η εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι σημαντικό να έχουν την ανάλογη, δυναμική και μοντέρνα παρουσία και στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μια εταιρεία με παράδοση στην καινοτομία, όπως η DEMO, δε θα μπορούσε παρά να αξιοποιεί κατάλληλα το κύριο όπλο της, την τεχνολογία, και σε επίπεδο επικοινωνίας».

Σχετικά με την DEMO Pharmaceutical S.A.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Οι τρεις παραγωγικές μονάδες της DEMO με έκταση 45.000m2, σε συνδυασμό με τις υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες εφοδιασμού (logistics) σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Με κύκλο εργασιών που ξεπερνάει τα €105.000.000 και ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 22% τα τελευταία 8 χρόνια και προσωπικό που ξεπερνάει τα 630 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 50 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

Διαβάστε ακόμη:

Η φαρμακοβιομηχανία 1ος κλάδος έντασης επενδύσεων ανά εργαζόμενο ακόμη και μέσα στην κρίση

Δ. Δέμος: Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία μπορεί να ηγηθεί της εξόδου από την οικονομική κρίση

H DEMO δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση