ΦΑΡΜΑΚO

Merck Serono: Μέχρι αύριο η υποβολή αιτήσεων για προγράμματα σε Διαταραχές Ανάπτυξης

Μέχρι αύριο Τρίτη, 6 Ιανουαρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ερευνητές που ηγούνται καινοτόμων ερευνητικών προγραμμάτων, να υποβάλλουν αίτηση για επιχορηγήσεις, στο πλαίσιο της Επιχορήγησης για την Καινοτομία στις Διαταραχές Ανάπτυξης (GGI) της Merck Serono.

Merck Serono: Μέχρι αύριο η υποβολή αιτήσεων για προγράμματα σε Διαταραχές Ανάπτυξης

Να σημειωθεί, ότι επιχορηγήσεις συνολικού ύψους έως € 400.000 θα απονεμηθούν σε ένα ή περισσότερα επιλεγμένα έργα.

Η Merck Serono υποστηρίζει καινοτόμα έργα που έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν την κατανόηση της επιστήμης και της ιατρικής έρευνας στον τομέα των Διαταραχών στην Ανάπτυξη. Το 2014, η εταιρεία ανακοίνωσε τους πρώτους αποδέκτες του GGI στην 53η συνάντηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (ESPE). Οι νικητές προέρχονταν από τη Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

O Steven Hildemann, global Chief Medical Officer and Safety στη Merck Serono, δήλωσε: «Η Merck Serono έχει μια μακροχρόνια και συνεχή δέσμευση για την πρόοδο στη θεραπείας της Aνεπάρκειας Aυξητικής Oρμόνης. Η Επιχορήγηση για την Καινοτομία στις Διαταραχές Ανάπτυξης καταδεικνύει την υποστήριξή μας σε νέες επιστημονικές προτάσεις από ερευνητές που επιθυμούν να επιταχύνουν την κατανόηση των διαταραχών της ανάπτυξης, να βελτιώσουν τη συμμόρφωση και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς».

Σε περίπτωση πρώτης υποβολής αίτησης, ο φάκελος θα πρέπει να περιλαμβάνει μία επιστολή πρόθεσης και μία σύντομη περιγραφή του ερευνητικού έργου. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από μία ανεξάρτητη Επιστημονική Συντονιστική Επιτροπή, αποτελούμενη από διεθνούς φήμης ενδοκρινολόγους, σύμφωνα με πέντε κριτήρια:

• Καινοτομία
• Επιστημονική συλλογιστική
• Σαφήνεια
• Δυνατότητα Υλοποίησης
• Επίδραση στην έρευνα

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα έχουν τότε την ευκαιρία να αναπτύξουν το πλήρες πρωτόκολλο για το δεύτερο στάδιο αξιολόγησης.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το 2015, στην 54η συνάντηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου 2015 στη Βαρκελώνη.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στοστο www.grantforgrowthinnovation.com.

Διαβάστε ακόμη:

Merck Serono: Προσφέρει επιχορήγηση σε επιστήμονες με ερευνητικά προγράμματα για τις διαταραχές στην ανάπτυξη

Merck: Καμπάνια για τους εργαζόμενους - «Proud to be an Original»

Merck Serono: Έδωσε το βραβείο καινοτομίας σε πρωτοπόρο Ομάδα Ογκολογίας

Νέο στέλεχος στην Merck Ελλάς: Ο κ. Κων. Κοφινάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ