ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι «αμαρτίες» του παρελθόντος που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση

Η ιατρική αντιγήρανσης έχει ως αποστολή να εμποδίσει την πρόωρη παθολογική φθορά και γήρανση και να μας βοηθήσει να βάλουμε χρόνια στη ζωή μας και ζωή στα χρόνια μας. Μιλάμε λοιπόν για την ιδανική υγεία με φυσικούς τρόπους θεραπείας.
Οι «αμαρτίες» του παρελθόντος που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση

…Ο άνθρωπος από την στιγμή της γέννησης του μέχρι και τα βαθιά γεράματα θέλει να νιώθει και να είναι όμορφος, υγιής, χαρούμενος, να έχει ζωτικότητα και αντοχή!

Όλοι Θέλουμε να έχουμε ένα καλλίγραμμο σώμα για πάντα! Πώς θα μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας, τη μνήμη, αλλά και την ερωτική μας διάθεση; Ποιός δεν θα θελε να είναι συνεχώς στην πραγματική ηλικία των 35-45 ετών, με την αντίστοιχη λειτουργικότητα και ποιότητα ζωής? Πώς θα σταματήσουμε την πρόωρη γήρανση? Μπορούμε να παραμείνουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο νέοι, γόνιμοι και ακμαίοι;

ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! τονίζει η κυρία Ελεάννα Παπαχαραλάμπους, CEO στην Ορθοβιοτική Ιατρική, προσθέτοντας:

«Συνήθως η πραγματική (βιολογική) ηλικία των περισσότερων από εμάς είναι μεγαλύτερη από τη χρονολογική, κι αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε γεράσει πρόωρα, δηλαδή παθολογικά. Η ιατρική αντιγήρανσης έχει ως αποστολή να εμποδίσει την πρόωρη παθολογική φθορά και γήρανση και να μας βοηθήσει να βάλουμε χρόνια στη ζωή μας και ζωή στα χρόνια μας. Μιλάμε λοιπόν για την ιδανική υγεία με φυσικούς τρόπους θεραπείας.

Γήρανση σημαίνει χάνουμε χρόνια υγείας !Αν και θεωρείται κάτι φυσιολογικό δεν είναι! Η πρόωρη γήρανση δεν είναι παρά μια χρόνια σιωπηλή αρρώστια που υποσκάπτει την υγεία μας, συμβαίνει σιωπηλά χωρίς να το πολυκαταλάβουμε. ..

Αν και υπάρχουν πολλές και περίπλοκες θεωρίες για τα αίτια και τους μηχανισμούς γήρανσης, τελικά ο άνθρωπος φθείρεται, γερνάει και αρρωσταίνει -σωματικά, ψυχικά και διανοητικά- επειδή του λείπουν όλο και περισσότερα θρεπτικά στοιχεία, από τα οποία κορυφαία είναι οι ορμόνες. Μη έχοντας αρκετά από αυτά τα θρεπτικά στοιχεία, ο οργανισμός μας δεν προλαβαίνει να ξαναχτίζει αυτά που γκρεμίζονται και έτσι δεν καταφέρνει να επανορθώνει τις ζημιές. Ο άνθρωπος έχει φυσική επανορθωτική ικανότητα!!

Η ιατρική αντιγήρανσης δίνει πίσω στον άνθρωπο τα θρεπτικά στοιχεία που του «κλάπηκαν» και τον βοηθάει να ανοικοδομήσει την υγεία του να γερνάει πολύ βραδύτερα, δηλαδή φυσιολογικά. Στην πράξη η αντιγήρανση θα έπρεπε να ξεκινάει από τη στιγμή που αρχίζει η φθορά, δηλαδή πριν καν γεννηθούμε! Ωστόσο, οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα αντιγήρανσης και να δούμε αισθητή βελτίωση στην υγεία και την εμφάνισή μας. Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται σε βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, σκέψης και διατροφής.

Για τις συσσωρευμένες, όμως, αμαρτίες του παρελθόντος, οι βελτιώσεις αυτές από μόνες του δεν αρκούν: αυτό που χρειάζεται είναι μια συμπυκνωμένη θεραπεία, ώστε να διορθωθούν γρήγορα όλες οι ανεπάρκειες του οργανισμού μας. Δηλαδή χρειάζεται να λάβουμε στοχευμένα φυσικά θρεπτικά θεραπευτικά. Το να προσπαθούμε, τώρα, να φτιάξουμε την εμφάνισή μας χωρίς να βελτιώσουμε την εσωτερική μας υγεία είναι ματαιοπονία.

Η εξωτερική υγεία και ομορφιά είναι ο καθρέπτης και το αποτέλεσμα της εσωτερικής μας υγείας και της ποιότητας των αγγείων, των οστών, των αρθρώσεων και των εσωτερικών οργάνων μας. Το να δείχνουμε νεότεροι είναι εσωτερική αντανάκλαση επειδή είμαστε και νοιώθουμε νεότεροι από κάθε άποψη και το μυστικό για μία ζωή γεμάτη Υγεία είναι Ένα, να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να κάνετε αυτό που αγαπάτε!!