ΟΜΟΡΦΙΑ

Candice Swanepoel: Το διατροφικό πλάνο & η καθημερινή προπόνηση ενός «Άγγελου» της Victoria Secret

H Candice είναι ένα μοντέλο από την Νότια Αφρική, όπου εργάζεται για την Victoria Secret ως ένας από τους γνωστούς ''αγγέλους'', αλλά και για άλλα brands.

Candice Swanepoel:  Το διατροφικό  πλάνο & η καθημερινή προπόνηση ενός «Άγγελου» της Victoria Secret

Εδώ, στο logodiatrofis.gr, θα σου αποκαλύψουμε το διατροφικό της πλάνο αλλά και την προπόνηση που κάνει με τον personal trainer της Justin Gelband.

Ο Justin λέει ότι υπάρχουν 5 βασικές ασκήσεις όπου κάνει η Candice και γυμνάζει το κάτω μέρος της πλάτης, το ισχίο, τους γλουτούς όπου την βοηθά και στην ισορροπία και στην σταθερότητα. Η ισορροπία είναι από τα σημαντικότερα για ένα runway μοντέλο. Έτσι οι ασκήσεις της εστιάζονται στο να είναι σταθερή και να αυξάνει την μυϊκή της μάζα. Κάνει ασκήσεις kickboxing και ασκήσεις με σκοινάκι.

«Μου αρέσει η πασαρέλα. Κάνω box και 3 φορές την εβδομάδα αντιστάσεις»

Επίσης όταν είναι κουρασμένη από το box, κάνει ασκήσεις yoga όπου την βοηθά είναι ευέλικτη και να ηρεμεί. O Justin επιμένει ότι καλύτερο αποτέλεσμα έχεις όταν η ποιότητα της άσκησης είναι καλή και όχι τόσο η ποσότητα. Το βίντεο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε:

{youtube}VyJ05QwrJVk{/youtube}

Διατροφικό πλάνο

Για να δούμε όμως τώρα , ποιο είναι το διατροφικό της πλάνο και ποια είναι η γνώμη μου, ως διαιτολόγος, γι΄αυτό; Είναι αυστηρό ή φυσιολογικό;

H Candice υποστηρίζει ότι δεν είναι δύσκολο για εκείνη να ακολουθήσει ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα και συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Όλοι μπορούμε να το εφαρμόσουμε, αρκεί να το θέλουμε! Μπορεί να τρώει ότι θέλει και να μην στερείται ακόμα και τα αγαπημένα της τρόφιμα όπως η πίτσα και τα μακαρόνια. Εκτός όμως από τα αγαπημένα της, τρώει πολλά υγιεινά τρόφιμα όπως λαχανικά, πρωτεΐνες και πολύ νερό. Ισχύει ότι εάν έχεις υγιεινούς τρόπους διατροφής, και μπορεί να φας 1 φορά κάτι πολύ λιπαρό, όπως η πίτσα, δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα που ακολουθείς. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να μην κουραστείς και σταματήσεις την προσπάθεια.

«Μου αρέσει ένα υγιεινό πρωινό αλλά μου αρέσουν και η πίτσα, τα ζυμαρικά, τα αυγά. η μπριζόλα. Επίσης λατρεύω τα λαχανικά με ομελέτα» αναφέρει το μοντέλο.

Της αρέσουν δηλαδή τρόφιμα που όλοι λίγο πολύ μας αρέσουν, αλλά το σημαντικό είναι ότι τα περιλαμβάνει όλα στην διατροφή της γι αυτό και κρατά αυτό το καλλίγραμμο σώμα. Βέβαια της είναι δύσκολο το ότι ταξιδεύει συνεχώς, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα στερηθεί το φαγητό.

Αντίθετα, τρώει κανονικά τα πάντα. Φήμες ήθελαν την Candice να έπασχε από ανορεξία πρόσφατα. Όταν ρωτήθηκε γι΄αυτό είπε ότι προσπάθησε κάποια στιγμή να λιμοκτονήσει τον εαυτό της αλλά δεν την βοήθησε σε τίποτα αυτό!

Οι εξαντλητικές και ανορθόδοξες δίαιτες σου προκαλούν αποδυνάμωση του σώματος αλλά και ανάπτυξη ασθενειών! Σαν διαιτολόγος λοιπόν εγκρίνω τις επιλογές της Candice και θα σας συνιστούσα να ξεκινήσετε κι εσείς να αλλάζετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Βάλτε στο διαιτολόγιο σας φρούτα, λαχανικά, υδατάνθρακες (ζυμαρικά, ρύζι κλπ.), πρωτεΐνες (αυγά, κρέας, ψάρι, όσπρια κλπ) και υγιεινά λίπη (ελαιόλαδο, ξηροί καρποί). Αυξήστε την καθημερινή κατανάλωση νερού αλλά και την σωματική σας άσκηση. Έτσι θα έχετε το περιθώριο να τρώτε και ότι σας αρέσει πάντα φυσικά με μέτρο!

Εμείς να πούμε στην Candice ένα μεγάλο μπράβο! Τώρα ήρθε η σειρά σας!

Βασιλική Βαγιώτα, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Μέλος της Ομάδας Logodiatrofis.gr Τηλ.: 6979739735 logodiatrofis.gr

bigstock LOS ANGELES MAR Candice 43263799
bigstock Candice Swanepoel at the Victo 57369074

Διαβάστε ακόμη:

Το ρόφημα που προτιμά η Τζένιφερ Λόπεζ για πιο γρήγορο μεταβολισμό!

Η δίαιτα των 2 ημερών που έχει ξετρελάνει την Τζένιφερ Λόπεζ!

Κάντε το όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου: φάτε αργά για να χάσετε κιλά