ΟΜΟΡΦΙΑ

BeautyAde: Βοήθεια… ομορφιάς!

«Είμαστε ό,τι τρώμε», λέει η παροιμία και πράγματι η διατροφή μας, αλλά και οι συνήθειες μας, έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εμφάνισή μας και την υγεία μας.

BeautyAde: Βοήθεια… ομορφιάς!

Η κακή διατροφή, το πρόχειρο φάγητό, η κόπωση, το κάπνισμα, η «αποχή» από το νερό, η έλλειψη ύπνου, όλα αποτυπώνονται αμέσως στην εικόνα μας και ιδιαίτερα στο πρόσωπο και το δέρμα μας...

Όσο ισορροπημένη κι αν είναι η διατροφή μας, σε κάποιες περιπτώσεις είναι σχεδόν αδύνατο να προσλάβουμε την ποσότητα και την ποικιλία θρεπτικών συστατικών για την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η πρόσληψη ενός συμπληρώματος διατροφής συνεπικουρικά κρίνεται απαραίτητη.

H Lanes επιλέγει άριστες πρώτες ύλες, υψηλής ποιότητας και καθαρότητας ενεργά συστατικά στους ιδανικούς συνδυασμούς και ακολουθεί πρακτικές καλής παραγωγής ((HACCP, IFS, ISO, cGMP’s) και ελέγχου για την επίτευξη ποιοτικών, ασφαλών και αποτελεσματικών Συμπληρωμάτων Διατροφής που υποστηρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών για βέλτιστη υγεία και ευεξία. Έτσι δημιούργησε και το BeautyAde, συμπλήρωμα διατροφής που απευθύνεται στην υγεία δέρματος, μαλλιών και νυχιών.

H εμπλουτισμένη σύνθεση του BeautyAde συνάδει με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα που αφορούν την υγεία δέρματος, μαλλιών και νυχιών.

Ο συνδυασμός των θειούχων αμινοξέων l-Methionine και l-Cystine αποτελεί το κλειδί για τη σύνθεση της τρίχας και τον περιορισμό τη τριχόπτωσης. Αυτό γιατί τόσο η l-Methionine και η l-Cystine είναι δομικά συστατικά τη κερατίνης. Μελέτες που αφορούν την πρόσληψη του αμινοξέος l-Cysteine, από το οποίο δομείται η l-Cystine, υποστηρίζουν πως μπορεί να περιορίσει σημαντικά τα συμπτώματα της ανδρογενούς αλωπεκίας. Παράλληλα, η l-Methionine έχοντας ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες προστατεύει το θύλακα της τρίχας από το οξειδωτικό στρες.

Η προσθήκη MSM και βιταμίνης C είναι ο πλέον αποτελεσματικός όσον αφορά την ανάπλαση του συνδετικού ιστού και την αντιμετώπιση προβλημάτων με εύθραυστα νύχια και αδύναμα μαλλιά.

Επιπλέον, το κεχρί, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχονται στη μοναδική φόρμουλα του BeautyAde της Lanes ενισχύουν τη θρέψη και την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Το κεχρί αποτελεί ιδανική πηγή τροφής, αφού είναι πολύ πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά. Οι βιταμίνες Β3, Β5, Β6 και η βιοτίνη του συμπλέγματος βιταμινών Β είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας και του σμήγματος, ενώ συμβάλλουν στη μέγιστη αξιοποίηση των προαναφερθέντων αμινοξέων από τον οργανισμό.

Η ιδιαίτερη συσκευασία των Lanes σε σκουρόχρωμα γυάλινα μπουκάλια με το χαρακτηριστικό κόκκινο καπάκι, διασφαλίζει την ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων από την ημερομηνία παραγωγής έως την λήξης τους.

Επίσης, τα Lanes, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία που διέπει τα Συμπληρώματα Διατροφής, προσφέρουν εγγύηση ανυπέρβλητης ποιότητας και αξιοπιστίας για όλα τα συστατικά, που αναφέρονται στις ετικέτες τους, στις δηλούμενες ποσότητες έως την λήξη τους.

Μπορείτε να βρείτε το BeautyAde στα φαρμακεία στην πολύ προσιτή τιμή των 10,90€.