ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό είναι το σημείο του σώματός σας που δεν φροντίζετε αρκετά

Ξοδεύετε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς. Πώς θα αποφύγετε την πρόωρη γήρανση του δέρματος στην περιοχή του λαιμού;

Αυτό είναι το σημείο του σώματός σας που δεν φροντίζετε αρκετά

Παρόλα αυτά, συχνά παραμελείτε τον λαιμό, μία ευαίσθητη περιοχή που είναι εξίσου επιρρεπής στις βλάβες από τον ήλιο. Στο συγκεκριμένο σημείο, το δέρμα είναι πιο λεπτό, ενώ δεν υπάρχει τόσο κολλαγόνο όσο στο πρόσωπο.

Τα καλά νέα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τον λαιμό σας ενυδατωμένο, υγιή και προστατευμένο. Αρκεί να τον φροντίσετε όπως ακριβώς το πρόσωπό σας, προκειμένου να διατηρήσετε τη νεανικότητα του δέρματος και σε αυτήν την περιοχή.

Μην πλένετε την περιοχή με αφρόλουτρο

Μην εφαρμόζετε το αφρόλουτρο σώματος στο ντεκολτέ και τον λαιμό σας, καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχει έντονη σύνθεση, που θα απομακρύνει τα φυσικά έλαια. Χρησιμοποιήσετε μία μικρή ποσότητα καθαριστικού προσώπου σε αυτές τις περιοχές για να αφαιρέσετε τους ρύπους.

Ενυδάτωση

Η χρήση των ενυδατικών ορών και κρεμών προσώπου στον λαιμό και το στήθος είναι επίσης μία καλή λύση για να διατηρείτε το δέρμα σε αυτές τις περιοχές ενυδατωμένο και να αποτρέψετε τις λεπτές γραμμές και την απώλεια ελαστικότητας. Φυσικά, μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να χρησιμοποιήσετε τα ακριβά προϊόντα προσώπου σας σε αυτήν την ευρύτερη περιοχή, αλλά υπάρχουν πολλές ανέξοδες λύσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να ψεκάσετε τον λαιμό σας με ένα ενυδατικό σπρέι με ροδόνερο και στη συνέχεια να εφαρμόσετε οργανικό έλαιο jojoba.

Απολέπιση

Η εβδομαδιαία απολέπιση και η εφαρμογή μιας ενυδατικής μάσκας μπορούν επίσης να ενισχύσουν την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος στο λαιμό και το στήθος σας. Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζει το δέρμα για να απορροφήσει τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που θα εφαρμόσετε. Παράλληλα, οι μάσκες ομορφιάς είναι ιδανικές για να ενυδατώσετε σε βάθος αυτές τις ευαίσθητες περιοχές.

Πηγή: mindandbodygreen.com

Διαβάστε επίσης:

Ομορφιά: Μην παραμελείτε την περιοχή του λαιμού!

Ενυδάτωση: 7 tips για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για το καλοκαίρι (εικόνες)

Ευαίσθητη επιδερμίδα: 6 προϊόντα που πρέπει να αποφεύγετε

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019