Αντιγηραντική φροντίδα περιποίησης προσώπου για ώριμες επιδερμίδες

Τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας (λεπτές γραμμές, αυξημένη μελάγχρωση, βαθύτερες ρυτίδες στο πρόσωπο) εμφανίζονται για πρώτη φορά από τα 30, αλλά γίνονται πιο έντονα στη δεκαετία των 40. Για να καθυστερήσετε τα σημάδια της γήρανσης ή να βελτιώσετε όσο μπορείτε περισσότερο την εμφάνισή τους πρέπει ν΄ ακολουθείτε μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Το πρωί

1. Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε απαλά προϊόντα καθαρισμού, που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το πρόσωπό σας, χωρίς ν’ αφαιρέσουν τα φυσικά έλαια, τα οποία διατηρούν την επιδερμίδα σας απαλή και σφριγηλή.

2. Απολέπιση: Κάντε απολέπιση δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος σας, δεν πέφτουν τόσο γρήγορα όσο μεγαλώνετε. Αυτό κάνει το δέρμα να φαίνεται θαμπό. Η απολέπιση βοηθά στη διατήρηση της φωτεινότητας της επιδερμίδα σας.

3. Ορός ή Serum: Ένας ορός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε στην επιδερμίδα σας συμπυκνωμένα τα συστατικά που έχουν αντιγηραντική δράση. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πιο σημαντικά οξέα που βρίσκεται στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδα σας, ‘’γεμίζει’’ τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης, ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας.

Ο Liftactiv Supreme ΗΑ Epidermic Filler είναι ο ιδανικός, αντιγηραντικός ορός προσώπου της Vichy με υαλουρονικό οξύ γιατί αναπληρώνει το 100% της καθημερινής απώλειας υαλουρονικού οξέος της επιδερμίδας και μειώνει ορατά τα σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες -47%, λεπτές γραμμές -60%).

4. Κρέμα ματιών: Στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια σας, εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Εφαρμόστε μία κρέμα ματιών για αντιγήρανση, που θα λειάνει τις ρυτίδες, θ’ ανορθώσει τα βλέφαρα, και θα ελαττώσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

5. Αντιγηραντική κρέμα ημέρας: Οι κρέμες με πεπτίδια διεισδύουν στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος και δίνουν εντολή στα κύτταρα να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Τα πεπτίδια βοηθούν στη δημιουργία ενός ισχυρότερου δερματικού φραγμού, αυξάνουν τη σφριγηλότητα και ανακουφίζουν τυχόν φλεγμονές στην επιδερμίδα.

H αντιγηραντική κρέμα προσώπου Liftactiv Collagen Specialist της Vichy με πεπτίδια, παράγει 3x φορές περισσότερο κολλαγόνο, μειώνει τις ρυτίδες, σμιλεύει το περίγραμμα, τονώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας.

Εάν έχετε ακμή ή έκζεμα, προτιμήστε μία ενυδατική κρέμα με νιασιναμίδη που θα μειώσει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή.

6. Αντηλιακή προστασία: Εφαρμόστε καθημερινά ένα αντηλιακό ευρέως φάσματος με δείκτη προστασίας SPF30 για να προστατευτείτε από τη φωτογήρανση. Εάν θέλετε να μειώσετε τη διάρκεια της ρουτίνας φροντίδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία αντιγηραντική κρέμα προσώπου με αντηλιακό, την Liftactiv Collagen Specialist SPF25 της Vichy με βιοπεπτίδια που διορθώνει τα σημάδια που οφείλονται στην απώλεια κολλαγόνου (ρυτίδες, κηλίδες) και προστατεύει την επιδερμίδα σας από τον ήλιο και από μελλοντικές βλάβες.

Το βράδυ

Ακολουθείτε τη πρωινή ρουτίνα εκτός της απολέπισης και της αντηλιακής κρέμας. Φυσικά, αντί για αντιγηραντική κρέμα μέρας εφαρμόζετε την αντιγηραντική κρέμα νύχτας Liftactiv Collagen Specialist της Vichy με πεπτίδια που ενισχύουν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Η κρέμα αυτή, έχει αποτελεσματική αντιγηραντική δράση, μειώνοντας τις ρυτίδες και αυξάνοντας τη σφριγηλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας σας.