ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι ψυχολόγοι λένε ότι σε απατάει εάν...

Μία έρευνα του 2012 σχετικά με την απιστία αποκάλυπτε ότι το 30% των γυναικών έχει μπει στον πειρασμό να απατήσει το σύντροφό του, ενώ την ίδια ώρα το 41% των ανδρών υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο αντιβαίνει τον ηθικό τους κώδικα.

Οι ψυχολόγοι λένε ότι σε απατάει εάν...

Η απιστία αποτελεί αποδεδειγμένα ένα πολύ συχνό φαινόμενο στις μέρες μας, όπως επίσης και μία από τις πιο συνηθισμένες αιτίες χωρισμού.

Ποιες είναι οι ενδείξεις, όμως, που δείχνουν ότι ο/η σύντροφός σου μπορεί και να σε απατά;

Μία ψυχολόγος δίνει τις απαντήσεις...

Αυξημένες ή μειωμένες σεξουαλικές ορέξεις

Είναι απλό... Εάν ο σύντροφός σας δεν έχει όρεξη για σεξ, αυτό ίσως σημαίνει ότι ικανοποιεί αλλού τις σεξουαλικές του ανάγκες. Παρόλο που πολλά ζευγάρια έχουν αυξομοιώσεις της σεξουαλικής τους δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της σχέσης, οι πολύ απότομες αλλαγές είναι συνήθως δείγμα απιστίας.

Μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση

Εάν ξαφνικά ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να φροντίζει υπερβολικά την εξωτερική εμφάνιση, τότε ίσως προσπαθεί να εντυπωσιάσει κάποιον άλλο.

bigstock heart rope burning 113277554

Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του

Όταν απατάς κάποιον, συνήθως σκέφτεσαι μονίμως όλα όσα δεν σου αρέσουν σε αυτόν, δικαιολογώντας σε κάποιο βαθμό τον εαυτό σου.

Ασχολείται ξαφνικά υπερβολικά με το κινητό του

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν σε απατάει, θα βρεις αποδεικτικά στοιχεία στο κινητό του. Αν λοιπόν ξαφνικά ενεργοποιηθεί κωδικός κλειδώματος ή δε σε αφήνει ούτε να κοιτάξεις, τότε ίσως κάτι κρύβει.

Άκου τη διαίσθησή σου...

Χωρίς παραλογισμούς όμως! Η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι σημεία-κλειδιά για μία καλή σχέση. Έτσι, εάν πράγματι υποψιάζεσαι κάτι, και οι υποψίες σου είναι ρεαλιστικές και όχι δημιουργήματα της φαντασίας σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις στον/ στην σύντροφό σου ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί.

Διαβάστε επίσης:

Πώς αλλάζει μια σχέση μετά την απιστία

Οι 3 γυναικείες «σεξουαλικές αμαρτίες»

Ταμπού στο sex: Απαντήσεις σε 6 καυτές ερωτήσεις...