ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λένε οι γιατροί του «Γ. Γεννηματάς» για την επανασίτιση του Ν. Ρωμανού

Την έναρξη της διαδικασίας σίτισης του Νίκου Ρωμανού επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» κ. Χρ. Τσάμης.

Τι λένε οι γιατροί του «Γ. Γεννηματάς» για την επανασίτιση του Ν. Ρωμανού

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Νίκος Ρωμανός άρχισε να σιτίζεται σήμερα στις 2.00 μ.μ. μετά την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή.

«Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για μερικές ημέρες διότι η διαδικασία επανασίτισης απαιτεί αυξημένη ιατρική φροντίδα διότι εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία του» σημειώνει ο κ. Τσάμης, ο οποίος ευχαριστεί τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Τσούτσο, την Συντ. Δ/ντρια του Γ Παθολογικού Τμήματος κ. Παγώνη, τον Συντ. Δ/ντή του Καρδιολογικού Τμήματος κ. Πυργάκη, την Δ/ντρια Ψυχιατρικού Τμήματος κ. Διαλλινά, την Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Νταβώνη και τις ομάδες τους για τον άψογο χειρισμό του περιστατικού.

Σε ανακοίνωση των θεραπόντων ιατρών του Νίκου Ρωμανού κ.κ. Κυριακούλας Κυριακουλέα και Σταυρούλας Χίνη, επισημαίνεται ότι η επανασίτιση του Νίκου Ρωμανού «γίνεται από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής και το τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου μας, εφαρμόζοντας τις διεθνείς αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες επανασίτισης».

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τύπου στο "Γεννηματάς" για το Νίκο Ρωμανό

Ξεκινά η σίτιση του Νίκου Ρωμανού