ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Σοφία Κασίμη τρέχει για τα παιδιά της Φλόγας

Περισσότεροι από 80 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροιδρομείς, φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια  «Η ΦΛΟΓΑ»συμμετέχουν στην«Ομάδα Δρομέων Μακρινών Αποστάσεων της Φλόγας».
Η Σοφία Κασίμη τρέχει για τα παιδιά της Φλόγας

Περισσότεροι από 80 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροιδρομείς, φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ», συμμετέχουν στην«Ομάδα Δρομέων Μακρινών Αποστάσεων της Φλόγας».

Η ΣοφίαΚασίμη αποτελεί βασικό μέλος και από το 2010 που συστάθηκε ηΟμάδα, φοράει στους δρόμους της τη φανέλα της «Φλόγας» στο μέροςτης καρδιάς.

Όπως αναφέρεται σεανακοίνωση της «Φλόγας» στις 28 &29 Σεπτεμβρίου είναι η μέρα της Σοφίας Κασίμη.

«Τρέχει αυτή για όλους μας. Τρέχει για να μπορέσει ναμεταφέρει σε κάθε ευαίσθητο πολίτη, το χτύπο της καρδιάς χιλιάδων παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείαςκαι διάφορες μορφές καρκίνου που δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την υγεία τους».

Πρόκειται για έναν από τουςδυσκολότερους αγώνες δρόμου που γίνονται στον κόσμο και η Σοφία Κασίμη θα διασχίσει πέντε νομούς, με αφετηρία τηνΑκρόπολη και τερματισμό το Άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.

Η προσπάθεια της Σοφίας Κασίμη δεν θα παραμείνει στο συμβολισμό. Χάρη στη WIND, θα ενισχυθούν οικονομικά πέντε ΜΚΟ, μία για κάθενομό που διασχίζει η διαδρομή:

ΝομόςΑττικής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ - «ΗΦΛΟΓΑ»

Νομός Κορινθίας: ΔΡΑΣΗ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

Νομός Αργολίδας: Ειδικό ΓυμνάσιοΝαυπλίου

Νομός Αρκαδίας: Ίδρυμα Βοσυνιώτη – Βρεφονηπιακός σταθμός

Νομός Σπάρτης: ‘Ίδρυμα Ανιάτων Σπάρτης «Ο Άγιος Παντελεήμων»

Όσοι λοιπόν θέλετε να μοιραστείτε την προσπάθεια τηςΣοφίας, μπορείτε να γίνετε χορηγοί του αγώνα της και μέσα από το www.doitlikekassimi.gr νακάνετε τη δική σας προσφορά. Είτε μέσω Paypal, είτε μέσω απλής κατάθεσης,προσφέροντας 10 € για κάθε μισό χλμ της διαδρομής. Δεν υπάρχει όριο σταχιλιόμετρα που μπορεί κανείς να «χορηγήσει», ενώ κάθε κομμάτι της διαδρομήςμπορεί να καλυφθεί με πολλαπλές χορηγίες. Η WIND θα τριπλασιάσει τις προσφορές αυτές.