ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ββιλίο για όλες τις γυναίκες: «Σπάζοντας τα δεσμά της κατάθλιψης»

"Σπάζονταςτα δεσμά της γυναικείας κατάθλιψης"  ονομάζεται το βιβλίο της Αλεξάνδρας Πενταράκητο οποίο θα παρουσιάσει η συγγραφέας την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Public Συντάγματος.
Ββιλίο για όλες τις γυναίκες: «Σπάζοντας τα δεσμά της κατάθλιψης»

"Σπάζονταςτα δεσμά της γυναικείας κατάθλιψης" ονομάζεται το βιβλίο της Αλεξάνδρας Πενταράκητο οποίο θα παρουσιάσει η συγγραφέας την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Public Συντάγματος.

Το βιβλίο, στοχεύει όχι μόνο στο να περιγράψειτις αιτίες της γυναικείας κατάθλιψης αλλά και τις πιο σύγχρονες, επιστημονικάτεκμηριωμένες, αποδείξεις για τη θεραπεία της.

Η Αλεξάνδρα Πενταράκη PhD, είναι ψυχολόγος ειδικευμένη στην κλινική ψυχολογίακαι νευροψυχολογία.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες αποδείξεις για τη θεραπεία της γυναικείας κατάθλιψης αλλά και χρήσιμεςσυμβουλές για την νευρική ανορεξία, την βουλιμία, τις κρίσεις πανικού, το άγχοςστην εργασία και τις σχέσεις. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η ΕπίτιμηΚαθηγήτρια Ψυχολογίας Μίκα Χαρίτου-Φατούρου.

Το βιβλίο, σύμφωνα με την συγγραφέα, αποτελεί ένα μοναδικό εύχρηστο εγχειρίδιοαπό τεχνικές και συμβουλές, που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε γυναίκα,με στόχο να ενεργοποιήσει τις εσωτερικές της δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τηνκατάθλιψη και τις πιο συχνές ψυχικές δυσκολίες που συσχετίζονται με αυτήν, όπωςτο άγχος, η νευρική ανορεξία, ο πανικός κ.ά.

Kυκλοφορείαπό τις εκδόσεις Brainmatters Institute.