ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δηλώσεις Άδωνι για τον ανασφάλιστο καρκινοπαθή που πέθανε

Η καταγγελία του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου για τονανασφάλιστο καρκινοπαθή που πέθανε επειδή δεν μπορούσε να νοσηλευθεί σενοσοκομείο, παρά τις συνεχείς  εκκλήσειςστο υπουργείο Υγείας, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Δηλώσεις Άδωνι για τον ανασφάλιστο καρκινοπαθή που πέθανε

Η καταγγελία του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου για τονανασφάλιστο καρκινοπαθή που πέθανε επειδή δεν μπορούσε να νοσηλευθεί σενοσοκομείο, παρά τις συνεχείς εκκλήσειςστο υπουργείο Υγείας, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο υπουργός Υγείας αναμένεται να κάνει δηλώσεις στις 6:30 τοαπόγευμα σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Να θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό ΙατρείοΕλληνικού κατήγγειλε ότι «ο ένας από τους δέκα καρκινοπαθείς, για τους οποίουςπαλεύαμε να νοσηλευτούν με διαδικασίαεπείγοντος σε δημόσιο νοσοκομείο, έχασετην μάχη για την ζωή. Ο 66χρονος ασθενής ήρθε στο ιατρείο μας στα μέσαΟκτωβρίου με συμπτώματα έντονου πόνου στον θώρακα και αιμόπτυση. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις(αξονική) και έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο για να διερευνηθεί ηκατάσταση του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε δημόσιο νοσοκομείο που θα τονδεχτεί χωρίς κόστος, αφού αδυνατούσε ναανταποκριθεί οικονομικά. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος ασθενής άντεξε μέχρι τις 30Δεκέμβρη 2013».

Διαβάστε επίσης

Άλλη μία «δολοφονία» ανασφάλιστου πολίτη από την κυβέρνηση