ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεμινάρια της Επι.Ζω στην Κλινική ΙΑΣΩ

Τρία νέα εκπαιδευτικά – επιμορφωτικά σεμινάριαπραγματοποίησε η Επι.Ζω (Επιμόρφωση Ζωής), Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός,  στα πλαίσια των εκπαιδευτικών  της δραστηριοτήτων, το Σάββατο 18 και Κυριακή19 Ιανουαρίου 2014, με την υποστήριξη της Κλινικής  ΙΑΣΩ, στις αίθουσες σεμιναρίων της κλινικής.
Σεμινάρια της Επι.Ζω στην Κλινική ΙΑΣΩ

Τρία νέα εκπαιδευτικά – επιμορφωτικά σεμινάριαπραγματοποίησε η Επι.Ζω (Επιμόρφωση Ζωής), Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, το Σάββατο 18 και Κυριακή19 Ιανουαρίου 2014, με την υποστήριξη της Κλινικής ΙΑΣΩ, στις αίθουσες σεμιναρίων της κλινικής.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα εξής σεμινάρια:

• «Καρδιοπνευμονικήαναζωογόνηση με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή»

• «Βασικήυποστήριξη ζωής και αντιμετώπιση πνιγμονής σε παιδιά»

• «ΠαροχήΑ’ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις»

Η πρωτοβουλία για την ίδρυση της Επι.Ζω. (Επιμόρφωση Ζωής)εκδηλώθηκε σε μια περίοδο που η ανάγκη εκπαίδευσης και επιμόρφωσης όλων όσωνενδιαφέρονται, απασχολούνται ή με οποιοδήποτε τρόπο δραστηριοποιούνται στοπεδίο της αντιμετώπισης επειγόντων & απειλητικών για τη ζωή και τηνκοινωνία καταστάσεων, προβάλλει αδιαμφισβήτητη και επιτακτική.

Οι σκοποί της Επι.Ζω. είναι εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί,πνευματικοί και ερευνητικοί. Όλες οιπαραπάνω δραστηριότητες και επιδιώξεις της Επι.Ζω. υλοποιούνται στο εσωτερικόκαι το εξωτερικό, σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, όπως επίσηςκαι σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά, Τεχνολογικά ή άλλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλο το γενικό πληθυσμό, αλλάκαι σε ειδικές ομάδες πληθυσμού.Οι εκπαιδευτές των σεμιναρίων είναι όλοιΕθελοντές, μέλη της Επι.Ζω. (Διασώστες, Νοσηλευτές και Ιατροί), με μεγάληεκπαιδευτική εμπειρία σε ανάλογα προγράμματα.