ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομιλία «Για την Ελλάδα σήμερα: κρίση ή παρακμή», στο Ιασώ

Ομιλία με θέμα «Για την Ελλάδασήμερα: κρίση ή παρακμή», διοργανώνει η Κλινική Ιασώ  την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:30μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων  της Κλινικής.
Ομιλία «Για την Ελλάδα σήμερα: κρίση ή παρακμή», στο Ιασώ

Ομιλία με θέμα «Για την Ελλάδασήμερα: κρίση ή παρακμή», διοργανώνει η Κλινική Ιασώ την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:30μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής.Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένοςΚαθηγητής Φιλοσοφίας κ. Χρήστος Γιανναράς, με εισηγητήτον Καθηγητή Μαιευτικής -Γυναικολογίαςτου Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο τουΕπιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ΙΑΣΩ κ. Εμμανουήλ Διακομανώλη.

Το ετήσιο επιστημονικό πρόγραμματων Κλινικών του Ομίλου ΙΑΣΩ περιλαμβάνει τακτικές επιστημονικές εκδηλώσεις με σκοπό την συνεχή επιμόρφωση, εκπαίδευση καιενημέρωση των ιατρών του Ομίλου πάνω στις τελευταίες ιατρικές μεθόδους και εξελίξεις στον κλάδο της Ιατρικήςκαι ειδικότερα στον τομέα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας.Ταυτόχρονα, είναι εμπλουτισμένο και με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος πουαπασχολούν τον ενημερωμένο πολίτη.