ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεσκεπάστηκε απάτη με σπιρουλίνα στο διαδίκτυο

Ξεσκεπάστηκε απάτη με σπιρουλίνα στο διαδίκτυο
Κέρδη ύψους 300.000 ευρώ, μέσα σε τρεις μήνες, φέρεται ότι αποκόμισε έμπορος ο οποίος πουλούσε σπιρουλίνα μέσα από το διαδίκτυο, ενώ προσέγγιζε τους υποψήφιους πελάτες του και τηλεφωνικά.

Κέρδη ύψους 300.000 ευρώ, μέσα σε τρεις μήνες, φέρεται ότι αποκόμισε  έμπορος ο οποίος πουλούσε σπιρουλίνα μέσα από το διαδίκτυο, ενώ προσέγγιζε τους υποψήφιους πελάτες του και τηλεφωνικά. 

 Ο έμπορος υποσχόταν χαμηλές τιμές, αλλά φέρεται ότι πουλούσε ακριβά τα χάπια σπιρουλίνας

 

Μετά από 50(!) καταγγελίες, ο εισαγγελέας άσκησε τελικά ποινική δίωξη σε βάρος του εμπόρου φαρμακευτικών σκευασμάτων για εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού...

 

 Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης Λάμπρος Τσόγκας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και διαβίβασε την ογκώδη δικογραφία σε ανακριτή που αναμένεται να καλέσει για απολογία τον κατηγορούμενο, το προσεχές χρονικό διάστημα.

 

Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί καταγγελίες από περίπου 50 άτομα ενώ ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι πολλαπλάσιος, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος διαφήμιζε ότι χορηγούσε δωρεάν το κάθε κουτί με τα χάπια σπιρουλίνας, χρεώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής, ενώ τα φαρμακεία πουλούσαν σε σχεδόν ίδια τιμή ανάλογα σκευάσματα που περιείχαν υπερδιπλάσια χάπια.


Πηγή: Voria.gr

 


BEST OF NETWORK