ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η υπέροχη πρωτοβουλία της ΦΛΟΓΑΣ για τα παιδιά με καρκίνο

Παιδική χαρά με υπέροχα χρώματα και παιχνίδια θυμίζουν πλέον τα Τμήματα του Ακτινολογικού και του Αξονικού/Μαγνητικού Τομογράφου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», μετά τη σημαντική  πρωτοβουλία της ΦΛΟΓΑΣ, του δραστήριου Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασία.
Η υπέροχη πρωτοβουλία της ΦΛΟΓΑΣ για τα παιδιά με καρκίνο

Παιδική χαρά με υπέροχα χρώματα και παιχνίδια θυμίζουν πλέον τα Τμήματα του Ακτινολογικού και του Αξονικού/Μαγνητικού Τομογράφου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», μετά τη σημαντική πρωτοβουλία της ΦΛΟΓΑΣ, του δραστήριου Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασία.


Η ΦΛΟΓΑ δώρισε στο νοσοκομείο ένα νέο αξονικό τομογράφο για τις διαγνωστικές εξετάσεις των παιδιών με καρκίνο, ενώ προχώρησε και στην ανακαίνιση του Ακτινολογικού Τμήματος με χαρούμενες ζωγραφιές στους τοίχους και παιχνίδια, προκειμένου οι μικροί ασθενείς να περνούν όσο είναι το δυνατόν πιο ευχάριστα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.


Τα ζώα του δάσους και τα ψαράκια της θάλασσας θα κρατάνε συντροφιά σε όσα παιδιά βρεθούν στην ανάγκη να υποβληθούν σε αξονική / μαγνητική τομογραφία, ακτινογραφία ή υπέρηχο στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία.


«Η Φλόγα των εθελοντών - γράφει στην ανάρτησή της στο facebook η Πρόεδρος της Φλόγας κ. Μαρία Τρυφωνίδη - έχει αναδειχτεί μέσα από τις δράσεις της σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των παιδιατρικών νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, η δωρεά ενός Αξονικού Τομογράφου καθώς και η πρόσφατη ανακαίνιση των τμημάτων του Ακτινολογικού και του Αξονικού / Μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία”.


Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.