ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς αντιμετωπίζουμε μια αρρώστια ως παιδιά & ως ενήλικες (pics)

Πώς αντιμετωπίζουμε μια αρρώστια ως παιδιά & ως ενήλικες (pics)
Οι διαφορές στην αντιμετώπιση ενός κρυολογήματος και μιας αναπνευστικής ίωσης ανάμεσα στα παιδιά και τους ενήλικες, μέσα από απολαυστικές ατάκες και φωτογραφίες.

Οι διαφορές στην αντιμετώπιση ενός κρυολογήματος και μιας αναπνευστικής ίωσης ανάμεσα στα παιδιά και τους ενήλικες, μέσα από απολαυστικές ατάκες και φωτογραφίες.

ΠΑΙΔΙ: Ξυπνάς και ο λαιμός σου σε γρατζουνάει, είσαι λίγο ξαναμμένος στο πρόσωπο και σκέφτεσαι πως ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Τι είναι μερικά φταρνίσματα και μια μύτη που τρέχει μπροστά στο τρομακτικό τεστ της Άλγεβρας που έχετε;


ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Ξυπνάς και αισθάνεσαι πως πεθαίνεις και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να σου συμβεί.
«Τι καλά που αρρώστησα τη μέρα που έχω τρία μίτινγκ στη δουλειά, εκείνη την παρουσίαση που προετοίμαζα βδομάδες τώρα και ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού το βράδυ»ΠΑΙΔΙ: Έχεις κάποιον να σε φροντίσει.


«Μαμαααά, μου τέλειωσαν τα γλυκά, μπορεί να πεθάνω!!»


ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Είσαι τρομερά μόνος.


«Αχ κύριε ντελιβερά μου, αν σας δώσω ένα 20ευρω μπορείτε να μείνετε εδώ να μου υπενθυμίζετε πως θα γίνω και πάλι καλά κάποια μέρα;»


Ή φέρεσαι σαν παιδί στο συγκάτοικο/φίλο/σύντροφό σου.ΠΑΙΔΙ: Οι φίλοι σου δείχνουν κατανόηση αν δεν μπορείς να πας να παίξεις μαζί τους.


Οι γονείς τους το έμαθαν αυτό.


ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Οι φίλοι σου δεν δείχνουν καμία κατανόηση.
«Τι σημασία έχει αν έχεις 40 πυρετό, μου υποσχέθηκες πως θα βγούμε απόψε να μου γνωρίσεις εκείνον τον ωραίο φίλο σου».ΠΑΙΔΙ: Δεν ήθελες να πηγαίνεις στο γιατρό, αλλά τουλάχιστον είχες κάποιον να σε πάει, να περιμένει μαζί σου και έπαιρνες και γλειφιτζούρι μετά.ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Το να πηγαίνεις στο γιατρό είναι πανάκριβο, δύσκολο και σου τρώει το χρόνο σου. Το σιχαίνεσαι.


Τι, δεν σου αρέσει να κουβαλάς το ταλαίπωρο κορμί σου σε μια αίθουσα αναμονής όπου θα πρέπει να περιμένεις ώρες προτού δεήσει να σε δει ο μεγαλογιατρός;


ΠΑΙΔΙ: Απολάμβανες το χρόνο που είχες για τον εαυτό σου, ήταν μια όαση μπροστά στον πανικό του σχολείου.«Χαχα εγώ είμαι εδώ και βλέπω τηλεόραση κι αυτά τώρα θα κάνουν μάθημα».


ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Απολαμβάνεις ό,τι παρηγοριά σου προσφέρεται.


«Γύρνα πίσω πού πας!!; Αν δω άλλο ένα επεισόδιο America’s Next Top Model θα γίνω η Tyra!»


ΠΑΙΔΙ: Τα φάρμακα ήταν ό,τι πιο σιχαμερό υπήρχε.ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Χαπακώνεσαι με ό,τι σου υπόσχεται πως θα σου ανακουφίσει τον πόνο από τα νταούλια που χτυπάνε στο κεφάλι σου.ΠΑΙΔΙ: Ο μεγαλύτερός σου φόβος όταν αρρώσταινες ήταν μην ξερνοβολήσεις παντού.ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Ο μεγαλύτερός σου φόβος όταν αρρωσταίνεις είναι μη βρεθείς ένα βήμα πριν το θάνατο.ΠΑΙΔΙ: Ήσουν σούπερ μελοδραματικός.
«Αυτό ήταν, ήρθε το τέλος του κόσμου!»


ΕΝΗΛΙΚΑΣ: Είσαι σούπερ μελοδραματικός.
«Αυτό ήταν, ήρθε το τέλος του κόσμου!»


Περαστικά!


 

BEST OF NETWORK

PlusQueen