ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη μαθήτρια στην Ρώμη - έγινε και δεύτερο χειρουργείο

Και σε δεύτερο χειρουργείο υπεβλήθη η 17χρονη μαθήτρια από την Ημαθία, η οποία ενώ βρισκόταν σε σχολική εκπαιδευτική εκδρομή στη Ρώμη για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη μαθήτρια στην Ρώμη - έγινε και δεύτερο χειρουργείο

Η κατάστασή της δε, κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του υπουργείου Υγείας, «Η μαθήτρια νοσηλεύεται από χθες (Τετάρτη) τα μεσάνυχτα σε κρίσιμη κατάσταση σε Νοσοκομείο της Ρώμης, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η νεαρή κοπέλα χειρουργήθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι γονείς της έχουν ήδη μεταβεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Τα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παιδείας και Εξωτερικών βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Ελληνική Πρεσβεία στη Ρώμη και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου της Ρώμης. Επιπλέον εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, με όποιο τρόπο χρειαστεί ώστε να αποκατασταθεί η υγεία της νεαρής μαθήτριας και να υποστηριχθούν η οικογένειά της, οι συμμαθητές της και οι συνοδοί καθηγητές».