ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα σειρά προϊόντων στήριξης για τις καθημερινές και αθλητικές δραστηριότητες Hansaplast Sport

Με πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, η Hansaplast, παρουσιάζει τη νέα της σειρά Hansaplast Sport. Η νέα σειρά περιλαμβάνει προϊόντα στήριξης για τις καθημερινές και αθλητικές δραστηριότητες, όπως επιστραγαλίδες, επιγονατίδες, περικάρπια και περιαγκωνίδα.

Νέα σειρά προϊόντων στήριξης για τις καθημερινές και αθλητικές δραστηριότητες Hansaplast Sport

Τα προϊόντα Hansaplast Sport είναι σχεδιασμένα σε συνεργασία με εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, φυσιολόγων και φυσιοθεραπευτών.

Καθημερινά καταπονούμε το σώμα μας με απλές κινήσεις, τις οποίες επαναλαμβάνουμε ασυναίσθητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το σώμα μας να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ημέρας, αντιδρώντας είτε με μυοσκελετικούς πόνους είτε με δυσκαμψία. Οι ενοχλήσεις αυτές συχνά επιδεινώνονται λόγω της άσκησης.

Νέα σειρά Hansaplast Sport

Η νέα σειρά Hansaplast Sport, θέλοντας να δώσει τη λύση στο πρόβλημα αυτό, δημιούργησε προϊόντα τα οποία βοηθούν το σώμα να επανέλθει και να ανταποκριθεί στους καθημερινούς ρυθμούς, στηρίζοντας τα σημεία, που υπάρχει πρόβλημα.

Τα νέα προϊόντα Hansaplast Sport αφορούν δύο κατηγορίες χρήσης, οι οποίες με τη σειρά τους κατηγοριοποιούνται σε τέσσερα σημεία στήριξης.
Οι χρήσεις των προϊόντων στήριξης Hansaplast απευθύνονται σε καθημερινή χρήση καθώς και σε χρήση για αθλητικές δραστηριότητες.

Προϊόντα Καθημερινής Χρήσης

Περιοχή Χεριού

Περιαγκωνίδα: Η περιαγκωνίδα είναι σχεδιασμένη για την πλήρη στήριξη αδύναμων ή τραυματισμένων αγκώνων. Το ανατομικό της σχήμα προσφέρει ιδανική εφαρμογή και προστασία. Παράλληλα, το υλικό της είναι διαμορφωμένο για να προσφέρει άνεση.

Περικάρπιο: Για πόνους οι οποίοι οφείλονται σε δυσκαμψία ή τραυματισμό, το περικάρπιο Hansaplast Sport προσφέρει στήριξη στην περιοχή του καρπού. Χάρη στον διπλό ρυθμιζόμενο ιμάντα μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο στήριξης, εφαρμογής και άνεσης που προτιμάτε.

Περιοχή Ποδιού

Επιστραγαλίδα: Βοηθάει σε διαστρέμματα, στραμπουλήγματα και ασταθείς αστραγάλους. Το ανατομικό της σχήμα προσφέρει άνεση για χρήση όλη μέρα.
Ρυθμιζόμενη επιστραγαλίδα: Η Ρυθμιζόμενη Επιστραγαλίδα Hansaplast Sport είναι κατάλληλη για δύσκαμπτους αστραγάλους. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας που διαθέτει, σας δίνει την επιλογή να την εφαρμόσετε σύμφωνα με το επίπεδο της άνεσης και της υποστήριξης που εσείς επιθυμείτε.

Επιγονατίδα: Για την κατάλληλη στήριξη και προστασία της άρθρωσης στην περιοχή του γόνατου, η Επιγονατίδα, αποτελούμενη από αεροδιαπερατό υλικό, διπλής ελαστικότητας, προσφέρει την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Προϊόντα για Χρήση κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Περιοχή Χεριού

Ρυθμιζόμενο Περικάρπιο: Προσφέροντας ανακούφιση από τον πόνο αλλά και εύκολη εφαρμογή λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασής του και του ρυθμιζόμενου ιμάντα που διαθέτει, το περικάρπιο Hansaplast Sport, θα σας λύσει... τα χέρια!

Περιοχή Ποδιού

Ρυθμιζόμενη Επιστραγαλίδα: Η ρυθμιζόμενη επιστραγαλίδα της σειράς Hansaplast Sport, χρησιμοποιείται είτε για την ανακούφιση αδύναμων ή με πόνο αστραγάλων, είτε για την πρόληψη επανατραυματισμών Το ειδικό προσαρμοζόμενο αυτοκόλλητο που διαθέτει το σωστό επίπεδο εφαρμογής και στήριξης.

Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα: Η Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα Hansaplast Sport σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον επίδεσμο κατάλληλα στο γόνατό, βοηθώντας στην ανακούφιση του πόνου, ενώ αποτρέπει το ενδεχόμενο επανατραυματισμού.

Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα για extra σταθεροποίηση: Η Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα για extra Σταθεροποίηση Hansaplast Sport βοηθά στην άκαμπτη υποστήριξη και προστασία των γονάτων, καθώς και στην αποφυγή επανατραυματισμού. Επιπλέον, διαθέτει ανακλαστικά στοιχεία για αυξημένη ορατότητα.

Επιστημονική Ημερίδα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας

Χορηγός στην 1η Επιστημονική Ημερίδα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας

Με τη νέα σειρά, η Hansaplast συμμετείχε ως χορηγός στην 1η Επιστημονική Ημερίδα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου 2016 με θέμα «Αθλητικοί Τραυματισμοί. Πρόληψη, Αποκατάσταση και Κριτήρια Επανένταξης». Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Επιστημονικό Τμήμα «Αθλητικής Φυσικοθεραπείας» (Ε.Τ.Α.Φ) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) με την παρουσία γιατρών και φυσικοθεραπευτών από το χώρο του πρωταθλητισμού.

Τα προϊόντα της σειράς Hansaplast Sport διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία.

Προτεινόμενες τιμές Λιανικής
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ

Hansaplast Sport Επιστραγαλίδα Small 7,84 €
Hansaplast Sport Επιστραγαλίδα Medium 7,84 €
Hansaplast Sport Επιστραγαλίδα Large 7,84 €
Hansaplast Sport Ρυθμιζόμενη Επιστραγαλίδα 8,87 €
Hansaplast Sport Ρυθμιζόμενη Επιστραγαλίδα Neoprene 9,68 €
Hansaplast Sport Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα έξτρα σταθεροποίησης Neoprene 24,55 €
Hansaplast Sport Επιγονατίδα Medium 10,78 €
Hansaplast Sport Επιγονατίδα Large 10,78 €
Hansaplast Sport Περικάρπιο 6,41 €
Hansaplast Sport Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα Neoprene 21,81 €
Hansaplast Sport Περιαγκωνίδα 7,84 €
Hansaplast Sport Ρυθμιζόμενο Περικάρπιο Neoprene 7,50 €

Σημ: Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής.

Σχετικά με την Beiersdorf AG

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG έχει έδρα το Αμβούργο στην Γερμανία και απασχολεί περίπου 17.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Οι πωλήσεις το 2014 έφθασαν τα 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ και η εταιρία είναι εισηγμένη στο DAX. Η NIVEA, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι Eucerin, La Prairie, Liposan και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η Beiersdorf έχει περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας φροντίδας της επιδερμίδας και είναι γνωστή για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

*Πηγή: Euromonitor International Ltd. –NIVEA ως παγκόσμια μάρκα στις κατηγορίες Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Προσώπου και Περιποίηση Χεριών-, στον τομέα της λιανικής, 2014.