ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναρτήθηκαν στην σελίδα του ΟΑΕΔ τα 4.000 ονόματα για τις προσλήψεις στην υγεία

Τον προσωρινό Πίνακα Κατάταξης μακροχρόνια Ανέργων, καθώς και τον Πίνακα Αποκλεισμένων, για τις 4.000 προσλήψεις 12μηνης διάρκειας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας», ανάρτησε χθες Τετάρτη, (11/01/2017) ο ΟΑΕΔ.

Αναρτήθηκαν στην σελίδα του ΟΑΕΔ τα 4.000 ονόματα για τις προσλήψεις στην υγεία

Ο Πίνακας Κατάταξης περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 18 ετών και άνω, οι οποίοι θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Φορείς Υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλεισμένων.

Οι Πίνακες έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ, ενώ τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από την Πέμπτη 12/01/2017, από τις 10:00, μέχρι τη Δευτέρα 16/01/2017 στις 12:00 το μεσημέρι, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδυκτιακής πύλης του Οργανισμού.

Διαβάστε ακόμη:

Ξανθός: Αλλάζει το μοντέλο προσλήψεων στο ΕΣΥ - Σοβαρό έλλειμμα σε ΤΕΠ & ΠΦΥ

Πολάκης: Οι προσλήψεις τεράστια τονωτική ένεση στο σύστημα - ΠΟΕΔΗΝ: Η κυβέρνηση ψεύδεται