ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυθεντικός Μαραθώνιος: 85 εργαζόμενοι της Demo έτρεξαν για το Make a Wish

Στον 35ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η Φαρμακοβιομηχανία DEMO έλαβε μέρος για δεύτερη χρονιά, τρέχοντας με την ομάδα του Make A Wish (Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος).

Αυθεντικός Μαραθώνιος: 85 εργαζόμενοι της Demo έτρεξαν για το Make a Wish

Συγκεκριμένα, 80 και πλέον εργαζόμενοι της DEMO ήταν εκεί!!! Στα 5χλμ και στα 10 χλμ ενώ στην κλασσική διαδρομή των 42χλμ συμμετείχαν 3 δρομείς. Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το "Κάνε Μια Ευχή".

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά ενώ με τον Οργανισμό Κάνε μια Ευχή έχουν συνεργασία από το 2015. Η DEMO MARATHON TEAM ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά ενώ οι δρομείς δήλωσαν χαρακτηριστικά «Είναι μια ημέρα γιορτής που πάντα κερδίζει η καλύτερη πλευρά σου».

Τέλος σημειώνουμε ότι εκτός από τη DEMO MARATHON TEAM και από την DEMO SOCCER TEAM που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 2017 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ, πρόσφατα συστάθηκε και θεατρική ομάδα των εργαζομένων, η “panDEMOnium” όπου στόχο έχει για τη σεζόν 2017-2018 να ανεβάσει μια παιδική παράσταση σε ΜΚΟ, Νοσηλευτικά Ιδρύματα Παίδων και κλινικές.

Σχετικά με τη DEMO ΑΒΕΕ

Με τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τα 850 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 84 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε ακόμη:

DEMO ΑΒΕΕ: Διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά στα SALUS INDEX

Συμμαχία κοινωνικής ευαισθησίας Demo-Χαμόγελου του Παιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ