ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητέρα & Institute of Life, δημιουργούν εξειδικευμένη Μονάδα Εξωσωματικής

Με στόχο να χαρίσουν πολλά χαμόγελα ευτυχίας και ικανοποίησης σε υπογόνιμα ζευγάρια, το ΜΗΤΕΡΑ και το Institute of Life μία από τις πλέον εξειδικευμένες Μονάδες της Ευρώπης, δημιουργούν από κοινού, μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Μητέρα & Institute of Life, δημιουργούν εξειδικευμένη Μονάδα Εξωσωματικής

Της Νατάσσας Ν. Σπαγαδώρου

Τις ανακοινώσεις πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέας Καρταπάνης, παρουσία μεγάλου μέρους του επιστημονικού δυναμικού του ομίλου Υγεία.

Εν τω μεταξύ, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Καρταπάνης μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον που έχει ο όμιλος Υγεία για τον ιατρικό τουρισμό. Για το λόγο αυτό, στις 22 Ιανουαρίου αναμένεται να επισκεφθεί την Ινδία ως μία πολλά υποσχόμενη χώρα, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνέδριο τουρισμού υγείας. «Η Ινδία, έχει πληθυσμό πάνω από ένα δισ κατοίκους. Μόνο το 1% από αυτόν τον πληθυσμό να προσεγγίσουμε, θα είναι κέρδος για τον όμιλό μας αλλά και τους ασθενείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και κορυφαίους εμβρυολόγους, διατροφολόγους και επιστήμονες ψυχικής υγείας, με πολυετή πείρα. Διαθέτει μοντέρνες εγκαταστάσεις και άνετους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και ένα υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο, εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν ειδικότερα:

- Διερεύνηση υπογονιμότητας
- Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)
- Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI)
- Δωρεά Ωαρίων
- Δωρεά Σπέρματος
- Παρένθετη Μητρότητα
- Διατήρηση γονιμότητας

Προσφέρει επίσης θεραπείες όπως:

- Φυσικός κύκλος
- Mild stimulation (mini IVF)
- Mικρογονιμοποίηση (ICSI, IMSI)
- Κλασσική IVF
- Κρυοσυντήρηση ωαρίων, εμβρύων μέσω υαλοποίησης
- Κρυοσυντήρηση σπέρματος
- Laser Assisted hatching
- Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD)
- Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS)

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ο κ. Ανδρέας Καρταπάνης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Όμιλος Υγεία αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ελλάδα, στον τομέα της υγείας. Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ, ο εξοπλισμός, οι δικλίδες ασφαλείας, οι διαδικασίες, και πάνω απ’ όλα οι έμπειροι εμβρυολόγοι που τη στελεχώνουν, αποτελούν τους παράγοντες που την καθιστούν μία από τις καλύτερες Μονάδες στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι, η Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ να αποτελέσει κέντρο αναφοράς, για Έλληνες και διεθνείς ασθενείς, που αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας».

188

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο αλλά αληθινό: Γεννήθηκε υγιές μωρό, μετά από 24 χρόνια κατάψυξης ως έμβρυο



Μήπως σκέφτεστε να προχωρήσετε σε κατάψυξη ωαρίων; Δεν είστε η μόνη

Πρώτη η Ισπανία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή μεταξύ των χωρών της Ευρώπης

Η επιτυχία της εξωσωματικής εξαρτάται και από την ηλικία του πατέρα

Οκτώ μύθοι για την εξωσωματική γονιμοποίηση