ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολάκης: Και 2η ΤΟΜΥ σύντομα στο Περιστέρι & 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας

Την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Περιστερίου ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των πολιτών, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από τα εγκαίνια της πρώτης ΤΟΜΥ Περιστερίου.

Πολάκης: Και 2η ΤΟΜΥ σύντομα στο Περιστέρι & 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας

Ο κ. Πολάκης βρέθηκε στα εγκαίνια της πρώτης ΤΟΜΥ Περιστερίου μαζί με το Αν. γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό, τη διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ, τις βουλευτίνες ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, της δημοτικής αρχής του δήμου Περιστερίου και του δημάρχου Γιώργου Παχατουρίδη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η παρουσία του κόσμου αλλά και τα λόγια της δημοτικής αρχής, φανέρωσαν πως αφενός το έργο αυτό ήταν επιβεβλημένο για την αναβάθμιση του υγειονομικού συστήματος της Δυτικής Αθήνας και αφετέρου ότι ο κόσμος του Περιστερίου θα αγκαλιάσει αυτό το νέο εγχείρημα.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε την 24ωρη λειτουργία του ΚΥ Περιστερίου ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των πολιτών. Τέλος, ανακοινώθηκε πως στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η ίδρυση και δεύτερης ΤΟΜΥ στο δήμο Περιστερίου καθότι πολιτική προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμιση της παρεχόμενης υγείας ιδίως στις περιοχές εκείνες που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Διαβάστε ακόμη:

Εγκανιάστηκε η 1η ΤΟΜΥ στα Καμίνια με μήνυμα Ξανθού: Η ΠΦΥ βιώσιμη μεταρρύθμισηΓ. Δραγασάκης: Πρόσωπο-κλειδί για την κυβέρνηση, την υγεία & την επόμενη ημέρα της ανάπτυξης

Ξανθός: Ήρθε η ώρα των μεταρρυθμίσεων - Έκλεισε οριστικά ο κύκλος της κατάρρευσης στην υγεία

Ξανθός από Πάτρα: Η ανάπτυξη δεν αφορά μόνο τους αριθμούς αλλά και το κοινωνικό κράτος

Ξανθός: Ενισχύονται τα ΤΕΠ στα νοσ. Ημαθίας & σύντομα δύο ΤΟΜΥ στη Βέροια

Πολάκης: Επαναλειτουργεί η Παθολογική του Αγ. Βαρβάρα & συστήνεται Μονάδα Ημερ. Νοσηλείας

Πολάκης: Η ΠΦΥ αγκαλιάζεται από τον κόσμο - Αλλάζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας