ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Πολάκης: Η ΠΦΥ αγκαλιάζεται από τον κόσμο - Αλλάζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας

Η μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αγκαλιάζεται από τον κόσμο και επιβεβαιώνει την μεγάλη σημασία της για το νέο σύστημα υγείας που επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε, τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος βρέθηκε στα εγκαίνια της νέας Τοπικής Μονάδας Υγείας στη Καβάλα, τη πρώτη που ιδρύεται στην περιοχή.

Πολάκης: Η ΠΦΥ αγκαλιάζεται από τον κόσμο - Αλλάζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας

Στην συνέχεια, ο κ. Πολάκης, αφού συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου, επισκέφθηκε το Γενικό νοσοκομείο Καβάλας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους, τους ιατρούς αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία προχώρησε και σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της. «Σήμερα, είχα τη τύχη να βρεθώ στη Θάσο και να είμαι παρών στα εγκαίνια της βάσης του ΕΚΑΒ, υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής το οποίο μετά από χρόνια γίνεται πράξη», υπογράμμισε.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, υπογράμμισε ότι στόχος του υπουργείου είναι η αναβάθμιση και η στελέχωση όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, στηρίζοντας και ενισχύοντας το εθνικό σύστημα υγείας.

Όπως ανέφερε ακόμη με νόημα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «Όσο αυτοί που κατέστρεψαν το δημόσιο σύστημα υγείας κραυγάζουν στα τηλεοπτικά δίκτυα κατηγορώντας μας για σκευωρούς, εμείς καθημερινά, γυρνάμε την Ελλάδα, συνομιλούμε με τους γιατρούς και τον κόσμο και με τις πράξεις μας και τη πολιτική μας αλλάζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας

Διαβάστε ακόμη:

Πολάκης: Κορυφή ενός μεγάλου παγόβουνου η υπόθεση Novartis

ΕΟΠΥΥ: Οι οικογενειακοί γιατροί γυρίζουν την πλάτη στις συμβάσεις - Το υπ. Υγείας αναζητά λύσεις



Οικονόμου: Η κυβέρνηση εμπαίζει την κοινωνία της Καβάλας με τις ΤΟΜΥ

ΕΟΠΥΥ: Τέλος χρόνου σήμερα για τις συμβάσεις - Τι αποφασίζουν οικογενειακοί & παιδίατροι

ΙΣΑ: Θέλουμε συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ αντάξιες του λειτουργήματός μας

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: Η μόνη επένδυση στην ΠΦΥ είναι τα λουκέτα στα ατομικά ιατρεία

Ξανθός: Το 2018 θα είναι η χρονιά της ΠΦΥ - Το σύστημα ενισχύεται με 450 μόνιμους γιατρούς

Ξανθός & Πολάκης στα εγκαίνια 1ης & 2ης ΤΟΜΥ Χανίων: Η ΠΦΥ έχει την σφραγίδα του ΠΟΥ