ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Πολάκης: Επαναλειτουργεί η Παθολογική του Αγ. Βαρβάρα & συστήνεται Μονάδα Ημερ. Νοσηλείας

Την επαναλειτουργία της Παθολογικής κλινικής του νοσ. Αγία Βαρβάρα και την σύσταση της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας στη χειρουργική πτέρυγα του νοσοκομείου, η οποία θα κατασκευαστεί και θα εξοπλιστεί εξ ολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας, προχωρά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Πολάκης: Επαναλειτουργεί η Παθολογική του Αγ. Βαρβάρα & συστήνεται Μονάδα Ημερ. Νοσηλείας

Αυτό δήλωσε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος συναντήθηκε με την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Ο. Ιορδανίδου, την υποδιοικήτρια του Γ.Ν Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» Χ. Αργυρώ και τους δημάρχους Αιγάλεω Δ. Μπίρμπα , Αγίας Βαρβάρας Γ. Καπλάνη και Χαϊδαρίου, Μ. Σελέκο καθώς και τον Γ. Μακρύνο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον συνολικό σχεδιασμό πρωτοβάθμιας υγείας των περιοχών της Δυτικής Αθήνας και από την πλευρά του ο Υπουργός δεσμεύτηκε πρώτον για την ανακατασκευή της σκεπής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγίας Βαρβάρας μετά την νομιμοποίηση των κτηρίων η οποία σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα διευθετηθεί εντός του επόμενου διαστήματος.

Δεύτερον την επαναλειτουργία της Παθολογικής κλινικής με στόχο την αποσυμφόρηση του Γ. Ν Νίκαιας και του Αττικού και τρίτον την σύσταση της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας στη χειρουργική πτέρυγα του νοσοκομείου η οποία θα κατασκευαστεί και θα εξοπλιστεί εξ ολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Πολάκης: Η ΠΦΥ αγκαλιάζεται από τον κόσμο - Αλλάζουμε το δημόσιο σύστημα υγείας

Πολάκης: Οικοδομείται ένα νέο σύστημα υγείας