ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού: Ο γιατρός πρωταγωνιστής της ΠΦΥ & σύμβουλος της οικογένειας

Η Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού γιορτάζεται στις 19 Μαΐου, μαζί με όλους τους Γενικούς/Οικογενειακούς Ιατρούς όλου του κόσμου.

Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού: Ο γιατρός πρωταγωνιστής της ΠΦΥ & σύμβουλος της οικογένειας

Η ΕΛΕΓΕΙΑ (Ελληνική Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής) ‘’αγωνίζεται με συνέπεια από το 1986 για την εγκαθίδρυση του Οικογενειακού Ιατρού για όλους τους πολίτες, αγωνίζεται στην ουσία για να δώσει σε κάθε Οικογένεια έναν γιατρό σύμβουλο και φίλο που να της συμπαραστέκεται σε κάθε πρόβλημα υγείας.

Το μήνυμα της ΕΛΕΓΕΙΑ για φέτος, «Οικογενειακός Ιατρός - χαράζοντας το δρόμο για καλύτερη υγεία» έχει ως σκοπό να υπογραμμίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των Οικογενειακών Ιατρών στα συστήματα υγείας ανά τον κόσμο και την πρόοδο και την αναβάθμιση στην οποία έχουν συντελέσει στην Πρωτοβάθμια και όχι μόνο Φροντίδα Υγείας.

Το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 10.30 - 16.00 στην Αθήνα - Πλατεία Συντάγματος, η ΕΛΕΓΕΙΑ θα είναι εκεί, θα έχει περίπτερο και θα ενημερώνει τους πολίτες, διανέμοντας ενημερωτικό φυλλάδιο και συζητώντας μαζί τους για τα θέματα του Οικογενειακού Ιατρού.

«Απώτερος σκοπός μας να αναζητήσουμε το εφαλτήριο των πολιτών για τη γνησιότητα και την ιδιομορφία της φωνής και του στόχου του Οικογενειακού Ιατρού στο σύστημα υγείας», τονίζουν οι επικεφαλής της ΕΛΕΓΕΙΑ.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ: Η κυβέρνηση απέτυχε στην ΠΦΥ - Ζητάμε εκ νέου διαπραγμάτευση

Οικογενειακοί γιατροί: Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας από τον ΕΟΠΥΥ

Ν. Δημοκρατία: Αδιέξοδες και κοστοβόρες κρατικές δομές οι ΤΟΜΥ

Μπαργιώτας για απόφαση ΕΟΠΥΥ: Το gatekeeping εφαρμόζεται προφανώς ως προαπαιτούμενο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ